Само овој го признавам за Бог..од досега познатите.Се знае, Посејдон е бог. Какво е ова глупо прашање?
Мортидо - Не ми го сквернави и ти името - it's Neptune![]()
Во право си. Ом намах Шиваја, омммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммСамо овој го признавам за Бог..од досега познатите.Посејдон може вода да му носи!!!!![]()
Гос - Под? Новиот производ од apple ? уххх... а јас пак застарен со I - pod се замарам...бог е господ![]()
Мене Хад ми е појак, таков е ... моќенСе знае, Посејдон е бог. Какво е ова глупо прашање?
Бидејќи се работи за повеќе видови кои работеле заедно. Етикетата Анунаки им е лупната на цела група. Ние им припишуваме карактеристики кои ни се на нам познати (рептилски, птичји, мајмунолики, инсектоидни итн.) во зависност од тоа како човекот тогаш перцепирал и имал со што да спореди сличен изглед.^^Зошто на некои слики(поприлично доста) се претставени со рептилоиден изглед?
![]()
Забележете што има на едната рака и толкувајте си сами.
Истата слика,со мала измена.Долу,од десна страна забележуваме 4 статуи,сите со различен изглед на главата,во коментар од каде што ја најдов сликата пишуваше дека се синовите на Хорус.Простете ми што само ги постирам сликите,навистина немам познавања за да дадам свој коментар.Бидејќи се работи за повеќе видови кои работеле заедно. Етикетата Анунаки им е лупната на цела група. Ние им припишуваме карактеристики кои ни се на нам познати (рептилски, птичји, мајмунолики, инсектоидни итн.) во зависност од тоа како човекот тогаш перцепирал и имал со што да спореди сличен изглед.
Има грешка онаму погоре - не Scorpio, туку треба таму да седи AquilaОТКРОВЕНИЕ НА ЈОВАН 4:7
Првото живо суштество личеше на лав; а второто живо суштество на јунец; третото живо суштество имаше лице како на човек; а четвртото живо суштество личеше на орел, што лета.
![]()
Види,толкав лаик сум во темава па се пазам да не тропнам некоја глупост,но сретнав дека орелот е "повисока експресија" на шкорпијата според астрологијата,што и да значи тоаИма грешка онаму погоре - не Scorpio, туку треба таму да седи Aquila
Tака ставил авторот зошто немало орел во хорроскопот
Инаку ова не беа дел од масонските симболики? Четириве животни?
Роберт е малку "ариевски" настроенБидејќи се работи за повеќе видови кои работеле заедно. Етикетата Анунаки им е лупната на цела група. Ние им припишуваме карактеристики кои ни се на нам познати (рептилски, птичји, мајмунолики, инсектоидни итн.) во зависност од тоа како човекот тогаш перцепирал и имал со што да спореди сличен изглед.
Раката - првото, античко издание на Louis Vuitton ташна !!!![]()
Овој Јован напишал цитати со што секој кој ги прочита, крила добива.ОТКРОВЕНИЕ НА ЈОВАН 4:7
Првото живо суштество личеше на лав; а второто живо суштество на јунец; третото живо суштество имаше лице како на човек; а четвртото живо суштество личеше на орел, што лета.