Кој ви е омилен филм од Силвестер Сталоне?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Cobra, Demolition Man, и ултра смешниот Oscar! :pos:

Роки - сите делови дефинитивно :sport1: Најдобар серијал што сум го гледала.
jaoooo :pos: кој дел најмногу ти се свиѓаше, оној кога плаче по жена му со искривена уста? аахахахаха :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Cobra, Demolition Man и Oscar, сите се закон! :) Ми се допаѓа многу и еден нискобуџетен (према другите филмови на Сталоне) филм, Copland. Роки 1 исто така, одличен филм, понатаму е добра забава ама имаше и многу фалш продолженија. Роки 6 не беше така лош... Рамбо не можам да го смислам... Tango и Cash e супер филмче....

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
:zver:

Не заебаај човек...ја се каам шо го гледав :pov:
Па во смисла дека потсетува на првиот (има некаква приказна а не само тепање), буди носталгија на некој начин :) Го гледаш заради старите добри времиња, така нешто :) Иначе пародии можат да се направат на се...

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
Па во смисла дека потсетува на првиот (има некаква приказна а не само тепање), буди носталгија на некој начин :) Го гледаш заради старите добри времиња, така нешто :) Иначе пародии можат да се направат на се...
Видеово беше за "искривената уста" што ја спомна Psyside.
Да да во право си,убава е замислата,ама ептен некако приказнава досадна стана.(За Роки 6)Мислам дека беше подолг филмот,и мн. досаден.А и,типов на крај се тепаше. ???
пола век направил Сталоне,уште и со таква падната снага,и висната кожа се млатеше на рингов..бљак !!(можело бар нешто поинвентивно-како,он веке пензиониран,па тренира некое дете,и тој да се тепа...итн) Мое гледиште е дека превише егоцентрично беше направен 6-ката од Сталоне.Во секој кадар него го гледам..Ок како и да е,таков впечаток ми оставил.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Видеово беше за "искривената уста" што ја спомна Psyside.
Да да во право си,убава е замислата,ама ептен некако приказнава досадна стана.(За Роки 6)Мислам дека беше подолг филмот,и мн. досаден.А и,типов на крај се тепаше. ???
пола век направил Сталоне,уште и со таква падната снага,и висната кожа се млатеше на рингов..бљак !!(можело бар нешто поинвентивно-како,он веке пензиониран,па тренира некое дете,и тој да се тепа...итн) Мое гледиште е дека превише егоцентрично беше направен 6-ката од Сталоне.Во секој кадар него го гледам..Ок како и да е,таков впечаток ми оставил.
Па тоа ти викам, и кецот беше таков :) И јбг, во петката тренираше дете, макар што спојот помеѓу 4-ката и 5-ката е еден од најголемите епик феил продолженија во историјата на филмот. За среќа, барем изгуби во 6-ката, да победеше ќе беше комедија на годината :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Rocky (иако последните делови се за никаде)
Demolition man
Stop....or my mom will shot
Cliffhanger]
Over the top

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
Па тоа ти викам, и кецот беше таков :) И јбг, во петката тренираше дете, макар што спојот помеѓу 4-ката и 5-ката е еден од најголемите епик феил продолженија во историјата на филмот. За среќа, барем изгуби во 6-ката, да победеше ќе беше комедија на годината :)
Уште тоа фалеше :)

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
умилен немам ,но последниот му филм е врв

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Assassins како подобар акционен што сум го гледал
и комедиите Corba и најновиот

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Па дал је могуЌе никој да не го пишал Oscar. Ова е дефинитивно мојот омилен филм со Сталоне, како дете филмов го гледав секоја недела, а и сега пак би го гледала со исто внимание. Сталоне во улога на мафијаш глуми во комедија и стварно е добар во него. Филмот е многу забавен, јас ваква друга комедија не се сеќавам да сум гледала.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Па дал је могуЌе никој да не го пишал Oscar. Ова е дефинитивно мојот омилен филм со Сталоне, како дете филмов го гледав секоја недела, а и сега пак би го гледала со исто внимание. Сталоне во улога на мафијаш глуми во комедија и стварно е добар во него. Филмот е многу забавен, јас ваква друга комедија не се сеќавам да сум гледала.

Cobra, Demolition Man, и ултра смешниот Oscar! :pos:
Погледни го почетокот на странава :)

Се разбира, филмот ме мрдна од смеење, врв! нешто сосема поиканкво, ултимејт фан! какви збунки има само во филмот, не се знае кој пие кој плаќа! браво за истакнувањето на малово ремек дело, маст си филм! :pos:

Убедливо најдобриот филм со Сталоне, Noir хумор at its best!

Kajgana Shop

На врв Bottom