Кој ви е омилен дел од денот?

Член од
27 септември 2013
Мислења
199
Поени од реакции
162
Кога ќе се разбудам....па на кафенце..покрај плажа....сонце релакс..поубаво здравје ! :pipi:

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Ноќта дефинитивно...но го сакам и утрото......Но ноќта има посебен шарм..право уживање :)

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Ноќта дефинитивно...но го сакам и утрото......Но ноќта има посебен шарм..право уживање :)
исто мислиме

иако и јас го сакам утрото,понекогаш и тоа го фаќав кога имаше Ф1 рано сабајле инаку тешко да станам наутро :)
но повеќе ја сакам ноќта,тогаш сум во потрага по крв :D

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
Ноќта ја обожавам период некаде околу 2-3 излегувам и шетам некој ке помисли луд сум ама тогаш ми е најубаво се чистам буквално од лоши мисли и сето останато го гледам градот како спие и секој корнер го набљудувам и како да ти раскажува приказна од денот.Исто го сакам периодот околу 4.30 или 5 кога се раѓа денот се пунам со позитивна енергија доволна за цел ден.Први зраци на сонце што се вика ги јадеш само ти.Мир тишина спокојство сето тоа го наоѓам во овие периоди чуство на исполнетост па со посебна музика на уши Буда Бар или Кафе Дел Мар мераци за безпари нешто што нема вредност.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
исто мислиме

иако и јас го сакам утрото,понекогаш и тоа го фаќав кога имаше Ф1 рано сабајле инаку тешко да станам наутро :)
но повеќе ја сакам ноќта,тогаш сум во потрага по крв :D
Потрага по крв:P Што би било тоа ? :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Околу 17-18 часот, поубаво време за спиење амин :D

P

parvati

Гостин
Изграјсонце и зајдисонце
Можда малце поише фторото,затој што за време на првото ја ваљда сам у седамнаести сн
Најбољи дел дефинитивно е кд се прекршуеф сончеви зраци на небо,црвено-лилакова боја која се прелива у безброј нијансе.Ти си седиш рокаш си кафенце сс поглед накуде сл'нце кое споро га снемуе.
Сфак дн на одмор у Трпејцу овј волшебан момент сам бија на плажу, сс слушалке на уво, лонџ амбиент мјузик и длабок поглед у небесно шаренило и блескави сончеви зраци кои се прекршуеф и спојуеф сс езеро.
Чустфо е како Алисово, од земјата на чудата

B

Blade Torch

Гостин
Омилен дел од денот ми е кога сум на работа. Тогаш барем сум со колегите , комуницирам со луѓе .
Кога ќе си дојдам дома се чувствувам осамено , живеам сам и никој не ме дружи . Пробав да се убутувам , ама осетив како ме избегнуваат . :(

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.138
Ноќта, периодот од 20:00 па се таму до кај 2/3 часот... едноставно крај на денот, и се релаксираш на најдобар можен начин... со книга, филм, музика, компјутер.
Морам да истакнам дека ми се допаѓа и утрото (изгрејсонцето од 04:00 до кај 06:30 часот), она кога си седнат во двор, и чекаш да се раздени, се е така тивко, тогаш е најсвежо времето, сите спијат, а ти го пушташ мозокот на пасење.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485
04:00
Или во превод мир и тишина :D

Kajgana Shop

На врв Bottom