Која професија најмногу ви се допаѓа?

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Пилот, ослободен од секакви грижи, вивнат длабоко во височините на синото небо...
Пилот е супер професија, само не си баш ослободен од грижи... нормално ако пренесуваш патници, треба и нив да ги мислиш.....

Адвокат.:smir:
Да! Ми се допаѓаат овие професии, отмени, во одело, немора адвокат, уште подобро и судија!:smir:

F

FuckYouAll

Гостин
Сакам да сум професионален фудбалер ама во Македонија фудбал нема, а уште помалку во Охрид... Така да воена полиција :salut:

С

Спенсер

Гостин

еден ден... Специјална единица на полицијата... ЕСЗ. :oeoeoe: :violent1:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.040
Поени од реакции
2.130
Advokat , Informaticar :smir:

I

Intex

Гостин
Најголема желба ми е криминолог, форензирач, нешто_слично, арно ама оти во нашата Македонија не може да се биде успешен во некоја од тие области, останува мојата втора љубов, т.е. нешто од електро науките или во IT секторот. Ако идеме некаде надвор на студии, пак може да се активираат првите опции. :smir:

Член од
14 февруари 2010
Мислења
264
Поени од реакции
52
Како мал сакав да бидам космонаут, но подоцна ја дознав суровата реалност па морав да се задоволам со џаболебарење.

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
археолог, мојата долгогодишна стаст...
втора опција сликарство, уште од мала сликам,но би се определила и за историја на уметност..

Член од
28 април 2010
Мислења
45
Поени од реакции
1
da bidam zhiri (kako se kazhe ) vo miss Makedonija :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Синдикален деец

К

Кики.

Гостин
од секогаш сум сакала да бидам форензичар, ама поради некои причини нема да бидам тоа туку преведувач што и не е така лоша работа т.е. супер е :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom