Која музика не сакате да ја слушате воопшто?

Кој вид на музика не сакате да го слушате

• Вкупно гласачи
    442
Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
А турбофолк слушаш, така? Ах, кај отиде младинава... :toe:
Тебе ИЧ да не ти е гајле што слушам.
Боже сачувај ако не ти се свиѓа музиката што они ја слушаат се тепаат одма.:tapp:

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Само турбофолк неможам да слушам.Онака слушам од се по нешто.

Командантица

Како шТо ќе реЧем Ја!
Член од
15 февруари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
1
никогаш не одбирам каков стил на музика да слушам освен турбофолкот кој ми е повеќе од одвратен, го слушам сето она што ми остава најдлабок впечаток без разлика дали е поп,рок,метал или било што..

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.160
Поени од реакции
6.021
Тебе ИЧ да не ти е гајле што слушам.
Боже сачувај ако не ти се свиѓа музиката што они ја слушаат се тепаат одма.:tapp:
Не се тепам, само чудно ми падна... сите викаат дека не сакаат турбо фолк и метал, а ти викаш дека не сакаш само метал. Па си викам, да прашам.

И еден совет, пази како се обраќаш на постари. Почит малце... Викам ја отидена е младинава... Ве упропастија алкохолот и турбо-фолкот.

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Не се тепам, само чудно ми падна... сите викаат дека не сакаат турбо фолк и метал, а ти викаш дека не сакаш само метал. Па си викам, да прашам.

И еден совет, пази како се обраќаш на постари. Почит малце... Викам ја отидена е младинава... Ве упропастија алкохолот и турбо-фолкот.
Ти прв почна со тоа “Кај отиде младинава“.Немаше јас никако да изреагирам,ако ти не го напиша тоа.А колку што знам јас никаде не ни напишав дека турбофолк обожавам да слушам,но не ни негирам дека слушам.Ретко ама да,слушам.
И не не уништил нас „алкохолот и турбофолкот“ туку не иритираат само вакви коментари на луѓе кои што ако не се сложуваш со нивното мислење,во случајов тип на музика кој што тие го сакаат одма почнуваат со прашања, коментари и констатации од горенаведениот вид.

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Aх младино, те упропастија со турбо фолкот :kesa::kesa: си ја валкате душата со тешки срања:kesa:

а кој рече дека слуша цела младаина турбофолк и босанско српски звања а??:nenene:
П.С Што одма го напаѓате девојчето си кажува дека мрзи метал а и не цела младина слуша срања.
П.п.с а тоа што треба да слушате и што слуша поглем процент од младината ми се глеа по потписот и аватарот:duel:ШТО ќе кажете сеа а кај отиде младината со тиесто зверот

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.160
Поени од реакции
6.021
И не не уништил нас „алкохолот и турбофолкот“ туку не иритираат само вакви коментари на луѓе кои што ако не се сложуваш со нивното мислење,во случајов тип на музика кој што тие го сакаат одма почнуваат со прашања, коментари и констатации од горенаведениот вид.
Па вака сеа... ова е форум и ако кажеш свое мислење на одредена тема треба да го поткрепиш тоа мислење со аргументи. Во овој случај треба да кажеш зашто мразиш метал? Што не ти се свиѓа кај металот? Имаш ли воопшто слушнато или од стереотипи збориш?

:pos:
Symphonic агресивен брутален со дерење и гровтање ? :pos:
Можеш прво да го чуеш жанрот пред да го коментираш.

Rhapsody of Fire , Nightwish , Kamelot , Therion...Еве ти предлози .. :)
Да се надоврзам со најепската Symphonic/Power metal песна на сите времиња.

Ако некој најде во песнава брутален дел со дерење и гровтање, го частам. :pos2:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
не можам да поднесам било каков вид на метал... поарно турбо фолк ке слушам него тоа...

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Па вака сеа... ова е форум и ако кажеш свое мислење на одредена тема треба да го поткрепиш тоа мислење со аргументи. Во овој случај треба да кажеш зашто мразиш метал? Што не ти се свиѓа кај металот? Имаш ли воопшто слушнато или од стереотипи збориш?
А зашто се фати баш за мојот пост на темава? Колку што можев да прочитам има и други луѓе на форумов кои што не сакаат да слушаат метал.И сега да одговорам на прашањата кои што ти ми ги постави,а никаде во воведниот пост за темава не ги видов.
Неможам да слушам метал затоа што како прво не ми се допаѓа како тип на музика,како второ неможам да ги слушам сите тие луѓе како се дерат и има некако прејаки звуци за моите уши самата музика.Едноставно не ја сакам и тоа е тоа! Како ти што не го сакаш турбофолкот така јас металот.Уште Нешто нејасно???

не можам да поднесам било каков вид на метал... поарно турбо фолк ке слушам него тоа...
Ќути си жити се,одма ќе те нападнат.:pos:

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
а кој рече дека слуша цела младаина турбофолк и босанско српски звања а??:nenene:
П.С Што одма го напаѓате девојчето си кажува дека мрзи метал а и не цела младина слуша срања.
П.п.с а тоа што треба да слушате и што слуша поглем процент од младината ми се глеа по потписот и аватарот:duel:ШТО ќе кажете сеа а кај отиде младината со тиесто зверот ° Tinna ° има секакви шупаци затоа одма те напаѓаат само треба да знаеш што да им кажеш тиесто закон

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.160
Поени од реакции
6.021
Како ти што не го сакаш турбофолкот така јас металот.
Кој рече дека не сакам турбо фолк? Баш напротив, го обожавам. Омилена песна ми е "Удара гитару тај металац" :pos2:

Инаку за тие што не им се свиѓаат вокалите во металот, слушнете го ова, сигурно ќе ви се свиѓа овoj вокал.

M

makedon^

Гостин

:pos2::pos2::pos2:

Postala si lepa kao neki cvet, od kad si usla u taj metal svet!!! :pos2::pos2::smir:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Метал и рок никако...

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
П.п.с а тоа што треба да слушате и што слуша поглем процент од младината ми се глеа по потписот и аватарот:duel:ШТО ќе кажете сеа а кај отиде младината со тиесто зверот ° Tinna ° има секакви шупаци затоа одма те напаѓаат само треба да знаеш што да им кажеш тиесто закон
Па нормално дека Тиесто е закон!

Кој рече дека не сакам турбо фолк? Баш напротив, го обожавам. Омилена песна ми е "Удара гитару тај металац" :pos2:

Инаку за тие што не им се свиѓаат вокалите во металот, слушнете го ова, сигурно ќе ви се свиѓа овoj вокал.

Значи не го сакам металот ВООПШТО.Има друго нешто нејасно???
И нема со овие песни да ме натераш да го засакам,онака чисто информативно.:wink:

Член од
14 април 2009
Мислења
37
Поени од реакции
5
Уфф колку мразам турбофоооолк, лелеее... Не знам лугето како можат да слушаат ваква музика :nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom