- Член од
- 2 април 2009
- Мислења
- 1.405
- Поени од реакции
- 177
Тебе ИЧ да не ти е гајле што слушам.А турбофолк слушаш, така? Ах, кај отиде младинава...
Боже сачувај ако не ти се свиѓа музиката што они ја слушаат се тепаат одма.
Тебе ИЧ да не ти е гајле што слушам.А турбофолк слушаш, така? Ах, кај отиде младинава...
Не се тепам, само чудно ми падна... сите викаат дека не сакаат турбо фолк и метал, а ти викаш дека не сакаш само метал. Па си викам, да прашам.Тебе ИЧ да не ти е гајле што слушам.
Боже сачувај ако не ти се свиѓа музиката што они ја слушаат се тепаат одма.
Ти прв почна со тоа “Кај отиде младинава“.Немаше јас никако да изреагирам,ако ти не го напиша тоа.А колку што знам јас никаде не ни напишав дека турбофолк обожавам да слушам,но не ни негирам дека слушам.Ретко ама да,слушам.Не се тепам, само чудно ми падна... сите викаат дека не сакаат турбо фолк и метал, а ти викаш дека не сакаш само метал. Па си викам, да прашам.
И еден совет, пази како се обраќаш на постари. Почит малце... Викам ја отидена е младинава... Ве упропастија алкохолот и турбо-фолкот.
Aх младино, те упропастија со турбо фолкот :kesa::kesa: си ја валкате душата со тешки срања:kesa:
Па вака сеа... ова е форум и ако кажеш свое мислење на одредена тема треба да го поткрепиш тоа мислење со аргументи. Во овој случај треба да кажеш зашто мразиш метал? Што не ти се свиѓа кај металот? Имаш ли воопшто слушнато или од стереотипи збориш?И не не уништил нас „алкохолот и турбофолкот“ туку не иритираат само вакви коментари на луѓе кои што ако не се сложуваш со нивното мислење,во случајов тип на музика кој што тие го сакаат одма почнуваат со прашања, коментари и констатации од горенаведениот вид.
Да се надоврзам со најепската Symphonic/Power metal песна на сите времиња.
Symphonic агресивен брутален со дерење и гровтање ?
Можеш прво да го чуеш жанрот пред да го коментираш.
Rhapsody of Fire , Nightwish , Kamelot , Therion...Еве ти предлози ..
А зашто се фати баш за мојот пост на темава? Колку што можев да прочитам има и други луѓе на форумов кои што не сакаат да слушаат метал.И сега да одговорам на прашањата кои што ти ми ги постави,а никаде во воведниот пост за темава не ги видов.Па вака сеа... ова е форум и ако кажеш свое мислење на одредена тема треба да го поткрепиш тоа мислење со аргументи. Во овој случај треба да кажеш зашто мразиш метал? Што не ти се свиѓа кај металот? Имаш ли воопшто слушнато или од стереотипи збориш?
Ќути си жити се,одма ќе те нападнат.не можам да поднесам било каков вид на метал... поарно турбо фолк ке слушам него тоа...
Кој рече дека не сакам турбо фолк? Баш напротив, го обожавам. Омилена песна ми е "Удара гитару тај металац" :pos2:Како ти што не го сакаш турбофолкот така јас металот.
Па нормално дека Тиесто е закон!а кој рече дека слуша цела младаина турбофолк и босанско српски звања а??:nenene:
П.С Што одма го напаѓате девојчето си кажува дека мрзи метал а и не цела младина слуша срања.
П.п.с а тоа што треба да слушате и што слуша поглем процент од младината ми се глеа по потписот и аватаротШТО ќе кажете сеа а кај отиде младината со тиесто зверот ° Tinna ° има секакви шупаци затоа одма те напаѓаат само треба да знаеш што да им кажеш тиесто закон
Значи не го сакам металот ВООПШТО.Има друго нешто нејасно???Кој рече дека не сакам турбо фолк? Баш напротив, го обожавам. Омилена песна ми е "Удара гитару тај металац" :pos2:
Инаку за тие што не им се свиѓаат вокалите во металот, слушнете го ова, сигурно ќе ви се свиѓа овoj вокал.