Со тебе сум другар, и мене ми е најсрање и не можам да ја сварам.Метал..не можам да ја сварам таа музика...
Dajte be pomalku ironija i sarkazam dajte nesto po serioznoАбе тоа металот не можам да го поднесам, само дерење и трескање, долги коси, гитари....најсрање ми е.
Со тебе сум другар, и мене ми е најсрање и не можам да ја сварам.
Иако, претендирам да ја пржам.
Ако земам да бидам посериозен и да почнам да реплицирам на Фликс ќе му се заврти паметот, па не би имал можност адекватно да ми реплицира.Dajte be pomalku ironija i sarkazam dajte nesto po seriozno
Значи има појше жанроој не е само метал да каеш со дерење ти изглеа незнаеш како е подеелено тоа МЕтал.има разлика немоеш да каеш само дерење ти којзнае шо си слушал DEath i Black Па затоа викаш.Слушај моја препорука Maiden или нешо слично и за тоа кажи дерење па незнаем.МЕТАЛ
неможам тоа дерењето да го поднесам, па тие металчиштата со косине какви се само
Другар, ти опериран си од иронија и сарказам?Значи има појше жанроој не е само метал да каеш со дерење ти изглеа незнаеш како е подеелено тоа МЕтал.има разлика немоеш да каеш само дерење ти којзнае шо си слушал DEath i Black Па затоа викаш.Слушај моја препорука Maiden или нешо слично и за тоа кажи дерење па незнаем.
Зошто да реплицираш?Ако земам да бидам посериозен и да почнам да реплицирам на Фликс ќе му се заврти паметот, па не би имал можност адекватно да ми реплицира.
И секако дека не е на одмет малку иронија и сарказам, нека увидат малку дебилине шо пишуваат.