Која ви е најбрзата, а која најтешката одлука?

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Се смета дека во рок од еден ден/24 часа човекот врши околу 10 000 одлуки, кои свесно кои подсвесно ама се се сведува на тоа кои одлуки ни се најважни. Некои велат дека тоа се најтешките, не велам не ама се тоа зависи од моменталната ситуација или состојба на персоната.

Моја најбрза одлука би била занемарувајќи ги дневните рутини како станување, миење заби, спремање за школо итн итн, туку нешто друго...Одлуката беше пред 2-3 месеци, дознав дека Мејден доаѓаат во близина кај нас па рапидно се одлучив "Ќе идам и точка!", и еве сега си имам карта, пат средено.

За најтешка одлука незнам не сум размислувал. За човек на мои години би било тоа Каде понатаму? Дали Правен или Филозошки, Дали по мој памет или по паметот на моите? Грижи за тоа што ако се заебам со овој факултет? Се разбира ова е пример само, можно е и други одлуки да се донесуваат... Сепак се работи до самата персона.

Затоа кои би биле вашите најбрзи и најтешки одлуки?

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
најбрза одлука во 8мо одд коа бев коа го спукав еден тип.. ама убоо го истепав... за некоја безвезна причина....

најтешка одлука... кога морав да бирам меѓу две личности... фејк чувство тапа.. месеци и месеци се осеќав тапа :)

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Најбрза одлука...не знам,ваљда коа се договараме да киднеме од час:):)

Најтешка одлука...кога требаше да раскинам за безвезна причина(и уште ми е тешко)

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Најбрза одлука... Ако се шишам, се шишам! Кога бирам јадење... Сакам ова и ова! Околу секс...Сакам тука и сега!:)

Најтешка одлука... Како да исфрлам некои луѓе од животов, без да направам огромни последици...:toe:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Јас не знам бавно да одлучувам. Ако за нешто се мислам и двоумам, тогаш испаѓа лоша одлука, која може и да не ја донесам. Или во еден момент смислувам и решавам или ништо. Си се водам по тоа што во моментот ми го кажува срцето или мислите. Значи не дека не размислувам постојано за сите работи, но кога треба да се реши што понатаму во еден момент сечам, а не продолжувам посериозно да ковам планови или од почеток да ги разгледувам сите ситуации.
Тешко ми оди и планирањето на последиците и ризиците, затоа не секоја одлука испаднала правилна. Но, зошто да се замарам со тоа, кога некои посебни моменти кои ме креваат до небо вредат за цел живот?:)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Кога се запишував на факултет ми беше најбрзата, необмислена, а правилна одлука, тргнав за на еден, дадов документи на друг, ништо не ми фали!

Најтешката??? Кога решив да ги напуштам доктрините на партијата во која верував, сеуште мирно спијам поради тоа, ама тогаш се думав и шестав.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Па најбрзи се... што да јадем, што да облечем и сл... а пак најтешка ми е сеа во моментов што се одлучувам... што да правам со животот, каде понатаму, на кој факс...

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Најлесна одлука ми е кога треба да јадам.Воопшто не му ја мислам.Едноставо земам и јадам.
Најтешка одлука кога треба да бирам меѓу две нешта кои ми значат.
Кој избор и да го направам мислам дека е погрешен:nesum:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нема да кажам што, ама ќе кажам дека се случувало некогаш најтешката, најбрзата и најправилната одлука да ми се поклопат. Како Jacobs. 3 во 1. :jaj:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Најбрзата одлука ми беше да го клам.
Најтешката одлука - да го извадам

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Се смета дека во рок од еден ден/24 часа човекот врши околу 10 000 одлуки, кои свесно кои подсвесно ама се се сведува на тоа кои одлуки ни се најважни. Некои велат дека тоа се најтешките, не велам не ама се тоа зависи од моменталната ситуација или состојба на персоната.

Моја најбрза одлука би била занемарувајќи ги дневните рутини како станување, миење заби, спремање за школо итн итн, туку нешто друго...Одлуката беше пред 2-3 месеци, дознав дека Мејден доаѓаат во близина кај нас па рапидно се одлучив "Ќе идам и точка!", и еве сега си имам карта, пат средено.

За најтешка одлука незнам не сум размислувал. За човек на мои години би било тоа Каде понатаму? Дали Правен или Филозошки, Дали по мој памет или по паметот на моите? Грижи за тоа што ако се заебам со овој факултет? Се разбира ова е пример само, можно е и други одлуки да се донесуваат... Сепак се работи до самата персона.

Затоа кои би биле вашите најбрзи и најтешки одлуки?
Хахаха доста крадеш темиве од бизнис бе море и тука ли ќе повтарам истото. Срамота :pos: Сеа те пријавуам кај нејзе па ќе ти бара копирајт права.

Најбрза одлука ми била да одберам рпедмети за матура полагање, а воедно и потешка малку. Ама во потешките ќе го пишам одбирањето на факултет и смер за понатаму.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Најбрза - да јадам и што да јадам
Најтешка - ми беше каде на факс во вториот уписен рок од кога ми скршиа филм на првиот.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Хахаха доста крадеш темиве од бизнис бе море и тука ли ќе повтарам истото. Срамота :pos: Сеа те пријавуам кај нејзе па ќе ти бара копирајт права.

Најбрза одлука ми била да одберам рпедмети за матура полагање, а воедно и потешка малку. Ама во потешките ќе го пишам одбирањето на факултет и смер за понатаму.
Абе гајле ми е. Што има везе тоа, таманка е темава, ако е крадена од Павлина.

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Najbrza odluka mi e od knigata da sednam na kompjuterot:)))) a najteska i najmrzesna da slegnuvam do dolu za cigari u 12ipol

Kajgana Shop

На врв Bottom