незнам темава дали е за некое научно истражување или смееме да враќаме на постовиМногу голем инает сум, многу.Не попуштам, и нема да признаам дека сум згрешила па макар и да знам дека сум во грешка.Баш две-три недели не разговараме со една другарка и нема да попуштам да ја прашам која е причината, а сигурно ја има.Исто многу сум горда.Со татко ми и мајка ми нонстоп се карам и ниту еднаш не сум зборнала прва.Исто никој не молам за нишо, па макар и да имам огромна потреба од тоа.Магаре.
А и многу сум брза на јазик, во моменти на лутина не знам шо зборам.
немаам дечко малаа сум хаха, а и требен ми е сега.незнам темава дали е за некое научно истражување или смееме да враќаме на постови
Како дечко ти се справува ? без лоша намера, искрајно е прашањево.
Тоа е навистина голеееем проблемМногу голем инает сум, многу.Не попуштам, и нема да признаам дека сум згрешила па макар и да знам дека сум во грешка.Баш две-три недели не разговараме со една другарка и нема да попуштам да ја прашам која е причината, а сигурно ја има.Исто многу сум горда.Со татко ми и мајка ми нонстоп се карам и ниту еднаш не сум зборнала прва.Исто никој не молам за нишо, па макар и да имам огромна потреба од тоа.Магаре.
Па ти си била ептен за никадеМногу голем инает сум, многу.Не попуштам, и нема да признаам дека сум згрешила па макар и да знам дека сум во грешка.Баш две-три недели не разговараме со една другарка и нема да попуштам да ја прашам која е причината, а сигурно ја има.Исто многу сум горда.Со татко ми и мајка ми нонстоп се карам и ниту еднаш не сум зборнала прва.Исто никој не молам за нишо, па макар и да имам огромна потреба од тоа.Магаре.