Која ваша особина најмногу ве нервира?

Член од
9 март 2014
Мислења
12
Поени од реакции
0
Самиот наслов кажува се, која особина ја мразете и сакате воопшто да не постои.:)
Иначе не проверив дали има ваква слична тема, нека оди во канта ако има.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Брзоплетност. Многу сум брз во се, и покасно ќе си речам, уф зошто баш вака направив кога можев подобро со размислување

Член од
31 март 2014
Мислења
15
Поени од реакции
10
"Многу сакам женски пупачиња" :D :D
Незнам како да го изгасам мозокот на 2 минути, константното замарање за се што постои го мразам највеке од се...

Член од
19 декември 2013
Мислења
236
Поени од реакции
152
Многу голем инает сум, многу.Не попуштам, и нема да признаам дека сум згрешила па макар и да знам дека сум во грешка.Баш две-три недели не разговараме со една другарка и нема да попуштам да ја прашам која е причината, а сигурно ја има.Исто многу сум горда.Со татко ми и мајка ми нонстоп се карам и ниту еднаш не сум зборнала прва.Исто никој не молам за нишо, па макар и да имам огромна потреба од тоа.Магаре.:sick:
А и многу сум брза на јазик, во моменти на лутина не знам шо зборам.

Член од
31 март 2014
Мислења
15
Поени од реакции
10
Многу голем инает сум, многу.Не попуштам, и нема да признаам дека сум згрешила па макар и да знам дека сум во грешка.Баш две-три недели не разговараме со една другарка и нема да попуштам да ја прашам која е причината, а сигурно ја има.Исто многу сум горда.Со татко ми и мајка ми нонстоп се карам и ниту еднаш не сум зборнала прва.Исто никој не молам за нишо, па макар и да имам огромна потреба од тоа.Магаре.:sick:
незнам темава дали е за некое научно истражување или смееме да враќаме на постови :)
Како дечко ти се справува ? без лоша намера, искрајно е прашањево.

Член од
19 декември 2013
Мислења
236
Поени од реакции
152
незнам темава дали е за некое научно истражување или смееме да враќаме на постови :)
Како дечко ти се справува ? без лоша намера, искрајно е прашањево.
немаам дечко малаа сум хаха, а и требен ми е сега.:noze:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Тоа е навистина голеееем проблем :D

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Јас па очекував на темава да видам како сме сите многу наивно добри, секогаш помагаме, веруваме на другите, а истите ни го бодат ножот во грб и не искористуваат.

Тоа што сум љутко и се љутам за глупости, иако љутината испарува за неполни 3 минути. :D

А

Атомската мравка

Гостин
Исто како членот погоре, незнам да се опуштам некогаш скроз и да не размислувам за ништо. Буквално 24/7 размислувам за некакви работи меѓу кои и ситници за кои стварно не вреди ич да се замарам ама ете..

Член од
29 март 2013
Мислења
4.745
Поени од реакции
4.606
Мразам што не можам да поднесам лицемерие, и што не можам перфеткно да се вклопам во тој свет. Уствари не дека не можам, во смисла не сум "итар" или кизне шо, ми пречи ете, не ми е некако удобно... :(

И стварно не знам дали ова ми е мана или доблест. :confused:

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Преувеличување од игла слон,превише анализирање и замарање со глупости, углавном overthinking;)

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
Па ти си била ептен за никаде :tapp:[DOUBLEPOST=1396380549][/DOUBLEPOST]Мрзеливоста, непокажвање доволно самодоверба на моменти...

Kajgana Shop

На врв Bottom