Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.177
- Поени од реакции
- 9.868
Најдобро искуство е кога ќе си ги повлечеш сите пари од банка.
Da,da sekako, i togas ke si gi stavis pod pernica,a inflacijata sekoja godins ke ti gricka po 4-5% od parite.Најдобро искуство е кога ќе си ги повлечеш сите пари од банка.
Конкретно за што се работи ме интересира? Што предлагаш пошто располагам со голема сума на пари.TNB nudi promo depozit od 4% na 25 mesrci ,sto voopsto ne el osa opcija,
Mozno e, ako imas losa kreditna istorija.-3 plati kako ide procedurava u banki I primer ako Dolzis kaj malive banki krediti dali e mozno da ti go odbiat baranjeto ?
да бе еве комерцијална линк , најверојатно и другите имаатОсвен Халк има некоја друга банка кај нас што подржува Garmin pay ?
На шалтер у банка.Странска фирма ми бара IBAN и SWIFT код за пуштање плата. Пошто појма неам со овие работи како се вадат овие кодови? Дали треба да имам девизна сметка или можи на истата што ја имам да легнуваат парите(во денари). Фала
Свифт/Ибан за девизни трансфери.Странска фирма ми бара IBAN и SWIFT код за пуштање плата. Пошто појма неам со овие работи како се вадат овие кодови? Дали треба да имам девизна сметка или можи на истата што ја имам да легнуваат парите(во денари). Фала