Која КЛАСА (не раса!) е најдобра?

koja e najdobra klasa(klasa ne rasa) :)

• Warrior

Гласови: 46 16,9%
  • Rogue

Гласови: 49 18,0%
  • Paladin

Гласови: 43 15,8%
  • Shaman

Гласови: 29 10,7%
  • Mage

Гласови: 54 19,9%
  • Warlock

Гласови: 49 18,0%
  • Priest

Гласови: 37 13,6%
  • Druid

Гласови: 32 11,8%
  • Hunter

Гласови: 35 12,9%

• Вкупно гласачи
    272

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
rymz напиша:
a priest nema shadow res a? :):) priest nema silence a? :):)
kje mi lepish dotovi do sabajle kje praamd dispel :):):):) i koj poprv kje ide oom? discipline priest ili warlock? :):):) renew po 600 kje me leche eden tvoj kurse po 200 kje me mava... :) shield, power supression, power infussion pow pow, i koj kje umre? :) razmisli malce
Не бев тука не мозев да ти одговорам...па еве сега...и Warlock има и силенце и диспел и све...така да за тоа се изедначени....али варлокот има магија Mana burn ... ако нисто друго вака ке те утепам: ке ти напраам кисс со петот, ке ти намалам shadow res-кастувам shadow bolt-одма после него иде Death coil- ти додека си феар 2сек иде или ФЕАР или пак КИСС и пак после Shadow Bolt
-
мозам да му правам диспел на Renew
-А посебно Discipline прист немозе нисто да ми направи ни да ме почеша...правам диспел и на твојот ДОТ...само Shadow priest би мозел да се рамни со Warlock али пак не мозе да го победи...факт е тоа :)
-Твојот Феар се полни 20сек(не сум сигурен) а мојот одма е полн, исто мозам додека си феар(еве и да имас тринкет за еднас да се ослободиш пак) само мана бурн да ти правам...и пак ке казам Discipline ако си...зити се кази ми со што ке ми праиш дмг? една магија имас со има CD и дали ке ми праи 500дмг на мене

-Мојот прв карактер бесе Прист...и што мислиш зашто втор карактер ми е Варлок, дека само тие ме биЧеа иако бев 12ранк тешко тепав 8-10ранк Варлок

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
:) so shto kje mi praish dispel na renew be? neli treba fellhunter da imash izvadeno za da pravish dispel, i ako vekje imash izvadeno fell, kako kje me "kiss"nesh :) i shto ako mi praish fear? Will of the Forsaken, pa da te vidam :)
2 pati se vadam od fear, x5 seconds imune = 10 seconds imune na fear. hmm, shadowbolt ako mi udrish 2k, da si znaesh deka 600 damage kje si gi popiesh samiot, deka imam reflective shield...a za so shto kje ti pravam damage, smite = 2 sec cast, posle sekoj krit imam solidno golema shansa da dobijam instant cast, znaci dva pati ima da te smajtuvam za 2 sekundi, i izvini bratche, ama ako tvojot smajt prael po 500 damage, mojot mava crit po 2600-800, taka da....
Btw, Shadow Word Pain = 2000 damage over time\
Devouring Plague = 2000 damage over time (2000 heal na mene over time)
Shadow Word : Death = instant cast, 1000 normal, 2000 crit
...taka da rasprashaj se pak so shto kje ti pravam damage :):):)

uzivaj mali, malce podolgo go igram popot za da znam shto da ti pravam

P.S opshto poznato e deka priest Mana burn > warlock mana burn :):) taka da shto bi se reklo dont even go there... (a se znae deka priest ima bolja mana regeneracija, vo momentov mojata e 150 while casting)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
pa dobro de ne se dogovorivme so novite magii ja prekinav wow koga izleze BC taka da sea neam videno kako izgleda wow :helou:
ali bar mene na mojot server 1na1 nikoj ne mozese da me tepa...moze sea i sum zaboravil sve ali priest discipline brat nikat nema da tepa warlock
Djabe samo se "raspravame"... sve zavisi od toa koj stoi pozadi priestot i pozadi warlkot...oni sami ne mozat da tepaat :)
pozz

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
ako mislish na holy priest toa e drugo :) ama disc priest ochigledno ne go znaesh :) u sekoj slucaj, bujrum, ti vikash 1vs1 nikoj ne te tepal, taka da pozadi warlockot sedi iskusen igrach, a ja kje si sedam pozadi priestot :) pa kje si gi "izmerime" :):) veruj, disc priest jade warlock....

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
rymz напиша:
ako mislish na holy priest toa e drugo :) ama disc priest ochigledno ne go znaesh :) u sekoj slucaj, bujrum, ti vikash 1vs1 nikoj ne te tepal, taka da pozadi warlockot sedi iskusen igrach, a ja kje si sedam pozadi priestot :) pa kje si gi "izmerime" :):) veruj, disc priest jade warlock....
Kako sto kazav prv karakter mi bese priest toa bese pred 3god...taka da od togas kolku sto se sekavam discipline bese toa sto imas da pustis instant magija/bez mana taka nesto...ali siguren sum deka samo shadowpriest bi mozel so warlock :) neznam sega kako stojat rabotite so magiite no ocigledno e deka blizzard gledaat sto poizednaceni da gi napravat site klasi-toa znaci deka ako pobaras nekoj klipovi ke vidis neverojatni dueli kako priest tepa warlock i obratno

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
toa shto bilo priest pred 3 godini e isto ko ninja zhelkite deneska :):) daj molim te ne me zaebaaj :)

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Абе глупо е вака да се расправате најтапа муабети ми се вакви.Ја ќе ти напраам ова па ова ти мене ова па ова бла бла,мавање на време у празно.Постои нешто што се вика дуел фино лепо и таму ќе си кажете што имате да си кажете.Вака кој што па ја ова она батали :D Поздрав.

Chejo

Мрзата
Член од
9 февруари 2007
Мислења
320
Поени од реакции
1
Rogue е најдобар затоа што може да си бира мета која ќе ја напаѓа. Ако не сака не мора да се тепа затоа што цело време е невидлив. Па сега видете која класа е најдобра.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
За мене најдобра е Паладин

USB

Unforgiven
Член од
11 мај 2007
Мислења
241
Поени од реакции
0
Naormalno deka Warlock e najako

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Шаман е гнаса у секој поглед :)

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
eve sea vaka,jas sum n00b :) i sea fativ da ja igram WoW,imam mage lvl19 na skullcrusher dranei rasa,i si neam pojma od igrava,i neznam na so da gi iskoristam talentite,se mislam megu frost i fire,ama aj vie kazete,ako imate karakter na toj server whisper,imeto mu e Mansin

Член од
5 јуни 2007
Мислења
890
Поени од реакции
9
hehe osven warior site ostanati klasi se lesen plen za sekoj prosecen hunter :)

Член од
19 јули 2006
Мислења
44
Поени од реакции
3
Леле дечко те молам не ме смеј......хахахаха се изнасмеав.Хунтерот после TBC е најтапа класа.Само за фармање го бива

Член од
5 јуни 2007
Мислења
890
Поени од реакции
9
21 den bez wow..ahhhhh
ocigledno ne sme se sretnale vo arenata stom taka slatko se smees :0
note: tocno TBC gi osakati hunterite no sepak imase interesno izmeni so noviot path.. za zal ne go docekav za nekoj saat pa nemozam detalji da dadam

Kajgana Shop

На врв Bottom