Ddime
████████████████████
- Член од
- 18 февруари 2007
- Мислења
- 5.076
- Поени од реакции
- 212
Не бев тука не мозев да ти одговорам...па еве сега...и Warlock има и силенце и диспел и све...така да за тоа се изедначени....али варлокот има магија Mana burn ... ако нисто друго вака ке те утепам: ке ти напраам кисс со петот, ке ти намалам shadow res-кастувам shadow bolt-одма после него иде Death coil- ти додека си феар 2сек иде или ФЕАР или пак КИСС и пак после Shadow Boltrymz напиша:a priest nema shadow res a? priest nema silence a?
kje mi lepish dotovi do sabajle kje praamd dispel i koj poprv kje ide oom? discipline priest ili warlock? renew po 600 kje me leche eden tvoj kurse po 200 kje me mava... shield, power supression, power infussion pow pow, i koj kje umre? razmisli malce
-мозам да му правам диспел на Renew
-А посебно Discipline прист немозе нисто да ми направи ни да ме почеша...правам диспел и на твојот ДОТ...само Shadow priest би мозел да се рамни со Warlock али пак не мозе да го победи...факт е тоа
-Твојот Феар се полни 20сек(не сум сигурен) а мојот одма е полн, исто мозам додека си феар(еве и да имас тринкет за еднас да се ослободиш пак) само мана бурн да ти правам...и пак ке казам Discipline ако си...зити се кази ми со што ке ми праиш дмг? една магија имас со има CD и дали ке ми праи 500дмг на мене
-Мојот прв карактер бесе Прист...и што мислиш зашто втор карактер ми е Варлок, дека само тие ме биЧеа иако бев 12ранк тешко тепав 8-10ранк Варлок