DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.558
- Поени од реакции
- 4.492
Според мене за пвп најдобра класа е warlock...А mage и rouge се многу добри
Hunter? Мене тоа ми е најглупото нешто ever незнам како може некој да го игра.Сум играл warlock i pala i mage супер ми се тиеHunter и Warlock според мене се добри:wink:
Имаш и приватни сервери каде не е плаќа.Molten Играв јас добар е пробај таму.Иначе какви 4 гига мене ми беше околу 20 гига играта со сите пачови симнати кога престанав да играм незнам дали има нови додатоци ама играта е ОГРОМНА.Или купи си ја или побарај ја од некој ако ја има на цедиња какво симнување.Иначе треба многу објаснување а најдобро е да седнеш со некого и да ти објасни што се прави од почеток зашто има многу левели и најдобро е постепено да ги дознаваш работите како креваш левели за да не добиеш премногу информации од еднаш и нема да ти биде јасно.Почни да играш со некој до тебе и ке ти објаснат не е сложено многу..Се извинувам ако не е прашањево за овде али јеботе мора да прашам.
Може ли некој да ми објасни како да играм WoW.Одамна сакам да почнам али некои другари ми кажаа се плаќа,незнам што,скапо е заеби и такви срања.Разбрав нешто играта е голема (околу 4 гига),Ок ќе ја симнам али што понатаму?Ај ако не ви е проблем некој да ми објасни во кратки црти,ќе му бидам благодарен.
Да ротацијата е многу битна како и против кој противник ја користиш неможе истии магии против сите ....И те подржувам за црвениот дел ...а за класите се играм али SP мислам е неверојатенDK моментално за ПвЕ се добри за се. А за ПвП, Мејџ, Варлок итн...
Всушност се е добро за се. Битно е да го знаеш карактерот, за ПвП битен е резилиенсот и редоследот на магии. Исто така за ПвП ако ги знаеш на противникот магиите, многу полесно ке го свиткаш.