Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
3 април 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
Моја грешка...ја 17 недели - 5 кола, уште 11 кола (идиот). А кога има полусезона (пауза)?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Нема таква работа на чараза.Само меѓу сезона има пауза.

V

Viktoranius

Гостин
jas mislam deka toa ne ti e pametna idea
eve dvajca da ti se povredat na 10-tina dena i ke treba tri utakmici da odogras so 8 igraci i kako ke gi rotiras.....mnogu ke ti se izmorat

Јебига, ќе ги ротирам ќе се снајдам. И без тоа сите играчи што ги отпуштив не беа квалитетни сите беа со по 10.000 индекс.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И ја не купувам ништо, па ако обезбедам опстанок, обезбедам, тимскиот дух ми е Terrible, не бива така.

Не знам кои 4 екипи би можеле да испаднат без мојата. Можда тоска црни, Пелистер Битола, па да кажеме и КК Гоко...
Ако не сум во црвената линија, ќе играм за опстанок, па сега гледам правите јаки екипи, тешко и таа утакмица да ја добијам.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Епа ајде нека му е четито победата на гравити грејв во лига квалификациите на лига на шампиони.Само така нека продолжи и нека игра колку може зошто после јас ќе морам да играм со мојот најак тим(шала).

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
cestito pobeda gvavity grave
eve jas za koj igrac sum resen da dadam do 700000
Starost: 20 Umor:
Visina: 175 Težina: 71
Skills Index: 25.761 Plata: 52.985
Odbrana: 6 Slobodna Bacanja: 6
Dva Poena: 9 Tri Poena: 7
Dribling: 7 Dodavanje: 8
Brzina: 4 Rad nogu: 5
Skokovi: 7 Iskustvo: 3
sea imam pari u minus sum Na računu: € -986.422 prodadiv eden igrac so 20000 indeks za 1000000 a mi dade 680000
momentalnata licitacija e 570000 a krajniot rok e vo 21 i 44 se nadevam deka nema nikoj da se zainati i da mi go drpne
sto vikate dali ova e umen poteg?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ќе оди овој многу ама ако сакаш земи го.

Што ти реков милан4форвер последен пат кога го видов беше 1200000.Вака знаеш колку сум се надевал ама колку рипале цените ама понекогаш не ни попуштав.

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
jbg sea eden za nego ponudi 730000
edit ovoj stigna do 1400000

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
АБЕ НЕ ИДИ НА ДРЖАВА ТУКУ ДИРЕКНО НА ТРАНСФЕР И ЌЕ ГО ВИДИШ ФРАНЦУЗИН.

А

Ајсшутер

Гостин
Продавам 2 играчи дзирнете ги али не верувам дека ке ви требаат освен клупа да грејат

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
You have received 3 weeks of free supporter and 10 CBMoney
wtf?

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Епа ајде нека му е четито победата на гравити грејв во лига квалификациите на лига на шампиони.Само така нека продолжи и нека игра колку може зошто после јас ќе морам да играм со мојот најак тим(шала).
Немате појма колку сум поносен што знамето на нашата земја е истакнато на ждребката за третото коло на квалификации за Лига на Шампиони!

Огромен успех е да се победи било која екипа од врвот на лига со рејтинг што го имаат БУгарите. Успехот секако добива и на тежина, кога ќе ги истепаш у нивна дворана.
Имав и огромен пех, најдобриот играч, Флоријан Вечелсбаум ја заработи својата 5-та лична веќе после 15 минути игра, но останатите го оставија срцето на теренот.
Сега се соочувам со уште еден проблем пред мечот со Чернобил и Нов Коло-Коло (1-ви јуни, последна рунда пред влагање у Лига на Шампиони). Буквално во последните секунди од мечот се повреди потенцијалниот Француски репрезентативец, Ерик Дебер (два пати нивните скаути ми се јавуваа за неговите перформанси), и ке одсуствува од сите овие важни мечеви. Мислам дека против шампионот на Чиле, Коло-Коло немам реални шанси за триумф, пак ке играм на гостински терен, играчите се екстремно уморни, а тој има дури 10 играчи со скил поголем од 80.000, од кои 6 се над 100.000. Така да реално, би бил задоволен со чесен пораз. За влегување во Лига на Шампиони, веројатно во следна прилика:icon_cool

Kajgana Shop

На врв Bottom