Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Цццц како може утакмица против Литванците нашите пациенти да пропуштам, сега се прибирам дома у курац глеам сите ги фалите...не знам шо да кажам...едноставно се дигнаа апетитите за Олимпијада сега, а тоа може да биде и малце опасно...;)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
честитки за победата, одлично што и втора петорка има квалитет а со поени од клупа се добиваат натпревари кога се игра на големи натпреварувања. Едино што сум крајно разочаран е николовски, не само во напад туку и во одбрана не ме водушеви. Дали не е навикнат на вака јака одбрана која тешко можеш да се избориш за слободна позиција за шут па му треба време не знам, но потребно е да се разигра затоа што малку имаме високи играчи во ротација за да биде од голема корист кога ќе се одмараат другите.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Во Литванија се јави опасна алергија која тешко се лечи алергијата се вика Македонија.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.632
Каква утакмица бе.
Не ми се верува дека ПАК ги тепавме литванците и тоа ПАК на домашен терен. Ќе им набиеме комплекси, башка со шеснаеста петторка им излеговме.
Пеџа, скоро цела утакмица ја изигра на ниво, добиваме одлични играчи во близнаците, дај Боже Соколов пак да почне да игра ко што знае а не да преседи цели квалификации на клупа.
Само едно не ми се свиѓа, слабо одбрана играме, не е тоа нашата игра. Се надевам дека поголемо внимание ќе обрнат и на тоа за време на подготовкиве.
Перо срцката не ја ни гледа утакмицава, пишува пораки да праша за резултатот, ебате капитенот. Ама ај да не кварам расположение

Има голем напредок и кај Чековски, го усовршил манијачењето :icon_lol:

Уш еднаш

:icon_lol:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Шта ја то видим :D
Заборавив дека играат сега гледам дека победиле..браво браво (y)

M

MrzaRules

Гостин
а Литванија со шо состав играа? не гледав а ме интересира...инаку браво за нашите...на овие нема да им текне да ни закажат пријателска пак :D

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
честитки за победата, одлично што и втора петорка има квалитет а со поени од клупа се добиваат натпревари кога се игра на големи натпреварувања. Едино што сум крајно разочаран е николовски, не само во напад туку и во одбрана не ме водушеви. Дали не е навикнат на вака јака одбрана која тешко можеш да се избориш за слободна позиција за шут па му треба време не знам, но потребно е да се разигра затоа што малку имаме високи играчи во ротација за да биде од голема корист кога ќе се одмараат другите.
Даде 7 поена или 3/5 а во одбрана си играше сосема солидно и имаше доста скокови.Не разбирам што сакате да направи.

Плус многу зависи и каква улога му дава тренерот овдека него му дава да прави блокови и да скока по одбиени.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Русите ќе ги нагостиме во финале во Венецуела ни должат баеги. :D
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 18:12 ---
А да не прајме муабет ако играја Владо, Бо, Перо и Тоше (y)
VS Џејмс, Вејд, Дурант, Роуз, Коби во Лондон :D

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Јас сеуште не разбирам како тече турнирот во Венцуела,сега овој коментаторов вика сме можеле да играме со Литванија во полуфинале.

Ако знае некој ај нека напише како иде се.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Е сеа, има и лоша страна победава, а тоа е дека после натпреваров, дефинитивно никој веќе нема да не потцени. А тоа може да биде проблем за нас... :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom