Во Задар Гечевски не да е легенда, пола од малите деца имаат фризура ала ГечевскиГечевски против Хрватска? Се очекуваше дека ќе изигра послабо...
Па тој му е херој, повеќе време играше во задар и беше капитен, го знаат напамет и сите негови движења...
Бев во Задар летово, Тоше му е легенда, и онака се запалени по кошарка во тој крај максимално, и за Тоше нема лош збор да слушниш. Цар е !
сакав и ја тоа да го пишам ,али ајде да не бидам јас тој што ке јади г*омна секад, во последните мечеви не му се дава шанса на Њу Јорк за тоа и се тие резултати , а и коа ке го избери Мејси да има на што да се вадиМејси 29 поени за 34 минути...
Вашингтон 8 поени за 9 минути :raz:
Факт е дека Арсиќ му дава поголема можност за докажување на Мејси... а мислам дека тоа му е за да се оправда пред јавноста, дека го избрал подобриот кошаркар :raz:
Денес играше толку Мејси, бидејќи го нема АнтиќМејси 29 поени за 34 минути...
Вашингтон 8 поени за 9 минути :raz:
Факт е дека Арсиќ му дава поголема можност за докажување на Мејси... а мислам дека тоа му е за да се оправда пред јавноста, дека го избрал подобриот кошаркар :raz:
Не ми е мило што одам контра... ама Вашингтон и вчера играше 15 минути помалце од Мејси :raz:Денес играше толку Мејси, бидејќи го нема Антиќ
И јас мислев до вчера дека Вашингтон е подобро решение , но откако размислив сфатив дека со дрва како Самарџиски мора Мејси да го земеме.Не ми е мило што одам контра... ама Вашингтон и вчера играше 15 минути помалце од Мејси :raz:
Mejси игра чудно признавам но одлично се уклапа во екипата а додека Вашингтон е голем потрошувач на топки а и сите играчи кај нас се колку добри така и лоши.Но чоек таква даска ко Самарџиски нема во галаксијава ни пошироко а за натпреварот против Хрватска ќе ни биде потребен бидејќи Хрвативе на Геч го читат ко селски букварВака, и јас по последниве два меча (кои и не ги гледав) мислам дека Мејси е добро решение. Но, Мејси колку е добар толку е и лош, многу е несмасен, движењата му се како на робот, често прави фаули во напад и губи топки без врска, се надевам дека грешам, ама ете Арсиќ ќе го избере него и ќе видите како ќе игра на ЕП.