- Член од
- 28 мај 2009
- Мислења
- 3.361
- Поени од реакции
- 3.963
Зашто да ме ебеш мене ебиго овој со чичките да видиш шое зорт кога ке те забоцкаЕ да ти ебам човекот,ме заболе стомакот од смеење
Зашто да ме ебеш мене ебиго овој со чичките да видиш шое зорт кога ке те забоцкаЕ да ти ебам човекот,ме заболе стомакот од смеење
Важно ви го зема бонд стил а вие да си го вратите косово треба војна со америка и европа да водите бе вошкари едниAmerika e aleat na Albancite. toa bese dokazano so bombardiranjeto na srbija, i so nezavistnosta na Kosovo. taka e brat nie go slusame cicko Obama i posle toj stoi zad nas. Ne glumime lazen patriotizam kako sto glumi nekoj da ostane vo vlast pa posle nema NATO, PA NEMA BRAT
Ова моментално е точно што ти го пишуваш и затоа ни ги правите сите работи кои ни ги правите. Но главната причина за ваквата состојба не е подршката што ја имате.mnogu sme jaki.
2 drzavi (Kosovo Albanija) I plus cicko Obama sto stoi zad nas.
Обама ќе победи во Техсас радувај сееAmerika e aleat na Albancite. toa bese dokazano so bombardiranjeto na srbija, i so nezavistnosta na Kosovo. taka e brat nie go slusame cicko Obama i posle toj stoi zad nas. Ne glumime lazen patriotizam kako sto glumi nekoj da ostane vo vlast pa posle nema NATO, PA NEMA BRAT
Во блиско време тоа и ќе се случиОва моментално е точно што ти го пишуваш и затоа ни ги правите сите работи кои ни ги правите. Но главната причина за ваквата состојба не е подршката што ја имате.
Според мене главната причина лежи кај нас. Ние имаме еден слој на гнојни чиреви, наши. Кога нив ќе ги отстраниме ќе можеме со вас да направиме фер договор.
Е сеа факт е дека тие гниди се такви затоа што ја имате моменталната подршка од САД, али пази го моментот кога ќе ја изгубите, ќе видиш како сите овие магариња и проливи кои себеси се нарекуваат либерални, невладини, космополити, ќе почнат да ве напаѓаат и да се дистанцираат од вас...
Турли тава од ваквите како тебе, ако не ти се свиѓа пресели се што чекаш ? Преку (да не кажам што) ми е од вас и од вашето проширување, треба тебе да те почитувам ? Со која цел да те почитувам тебе и твоите музичари на денот на Македонија, кога вашата единствена цел е да се раширите на балканов за да правите тежок криминал, шверцување дрога и шверцување на човечки органи ? Ма гоните се....Пошто ме имаш побарано :
Данај има речено се и сешто досега , пред некој ден рече Улцин да биде слободен град , односно како слободна зона помеѓу Албанија и Црна Гора , пошто кога и бил даден на Црна Гора во времето на Берлинскиот конгрес , договорот бил 100 години да биде како под црногорска концесија. И дека тој период поминал.
Јас не можам да ја сватам поделбата на Македонија , ако биде поделба , тоа треба да биде преку договор , односно после поделбата треба да живееме пак како соседи , кои ќе ги поврзуваат меѓународни инфраструктурни коридори ( авто патишта , железнички , енергетски )
Од друга страна ако живееш заедно , треба да се слават заедничките празници , и не треба да се исфиркуваат пеачите кои пеат во другиот официјален јазик.
Нити јас славев 8ми септември , нити ти аплаудираше на Аделина и на групата Шкупи.
Значи треба уште да се направи.
Македонија не личи на ништо , ни на едноетничка , ни федерација ни поделена.
Турли тава.
odi setaj be deka bese grcija vo nato se spreci tursko grckata vojna ne bidi glup mislis ti deka ako bevme vo nato nikoj nema da mozi da ne napadne ili ne moze da zavojuvameА иначе да се решеше спорот за името и МКД да беше членка на НАТО,сега сите ќе се сликаа,ама тоа е лажниот патриотизам на Груевски ќе ја распарчи МКД, јас ова го велев уште пред 4 години кога МКД не успеа да влезе во НАТО..
Добро бе ти мислиш поарно ќе поминат 2ца аљбанези да ги пратиме низ припор ? или низ аеродром ама не зборам по главна улица да шетаат туку низ маало кајшто си седат луѓе и овие да се тупнат?Така е. Нема што да бараш таму по тие улички.
И они мислат така.
Знаеш дека нема врска ова што го кажа ? да на ваша страна се стално односно на страната на УЧК ама тоа има причина има дрога има мафија има трговија со органи вмешано и има корумпирани конгресмениAmerika e aleat na Albancite. toa bese dokazano so bombardiranjeto na srbija, i so nezavistnosta na Kosovo. taka e brat nie go slusame cicko Obama i posle toj stoi zad nas. Ne glumime lazen patriotizam kako sto glumi nekoj da ostane vo vlast pa posle nema NATO, PA NEMA BRAT
Албанциве се потпуно исти ко Србите 90-ти.
Што е чедо, си ја имаш мувата на капата?A da im go poigras so racinjata malku ti na Srbite sto vikas?Taka dondarionski...
Sto sakas da me prasas, dali sum Srbin? Da vo mene tece Srpska krv i dodeka e taka ke repliciram na pametnjakovici kako tebe sto mislejci deka sve znaat i pri toa ke kazat nesto sto ke navredat nekogo.Daleku se Srbite od Albancite veruj mi znam, mozebi e vreme i ti da pocnes da gi razlikuvas malku od malku lugeto.Што е чедо, си ја имаш мувата на капата?