Коцкање

Коцкањето го гледате како:

• Забава!

Гласови: 121 40,6%
  • Извор на пари!

Гласови: 40 13,4%
  • Не го правам тоа!

Гласови: 137 46,0%

• Вкупно гласачи
    298
Член од
23 јули 2007
Мислења
166
Поени од реакции
2
Јас се си зимам пари од кучињата...
Има едно дете од Струмица мите се вика чекич го викат можеби некој го знае што е од Струмица...Ќе оди во кладилница со 50 денари ке спечали 5000 на кучињата и повторно пак ке ги даде.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Поголем идиот не сум видел од него. Ееееј 100 евра абе стај си ги у џеп и бришај од таму.
eden moj prijatel od stip dobija so brat mu 58.000 cela premija vo makedonija na 100 den uplateni .edna nedela ne bea na skolo a za vrakanje ke razmislat

Член од
15 јули 2007
Мислења
665
Поени од реакции
2
vo kladilnica minimum po 2 pati nedelno.a kucinjata do polani bev zarazen od niv sekoja vecer letoto so uste 2-3 deca odevme i nekogas zimavme nekogas gubevme no koga na kraj ke soberes sekak si u zijan,taka da se otkazah.inace taka nekoj pat na hantce po nekoo denarce na kupicki ama taka za zabava cisto .

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
порано почесто играв во кладилница ама онака по 50-че само за забава.ќе се собреш со другари и за да биде поинтересно ставаш некое ливче(нормално обратно од другар ти само за да го нервираш):pos: .не сум очекувал да се збогатам на тој начин ни тогаш,па ни сега.а рулети и такви ствари никогаш не сум па и немам намера,знаат да навлечат

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
За мене тоа е само забава, порано ставав по малку пари секој викенд во кладилница, така поинтересно ми беше да ги гледам натпреварите, али никогаш не ми преминало во опсесија

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Стриктно на фудбал се кладам и тоа во сабота. Али на 50 или 100 денари да е интересно да се глеа фудбал за викендот. Факт- од кладилница не може да се заработи , али вака као студент коа ќе капнат 2-3 илјади знаете ли шо убаво ми е, мераци бе.:vozbud:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Zabava!!! Nikako za profit, ama intresno e da igrash po nesto pr: koj gubi beljot gol da sheta po ulica ili da chasti familiarna pica!
Ili u kaldilnica(eve ja sluchkata od prege(jas na devojkata shto naplaka) -Ako imash sreka da fatam ke te nosam na vechera! :smir: :pos2: :pos2: .
A tabla obavezno igram po pijachkite, inaku ne mi ide! btw ushte kolku ima do Vasilica? leleeeee shto pari se fakaaat togash!

Clarkii

Hold me,Thrill me,Kiss me,Kill me
Член од
13 август 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Сакам да се коцкам и тоа многу најчесто у последно време играм рулет од други игри играм блек џек,покер,бакара,барбут...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Не се коцкам... Глупо ми е да одам да дремам по кладилници и да ги оставам парите.

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
одам понекогаш на кучињата , оставам по некоо пара ама ретко :icon_lol:

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Мајка не го карала синот што отишол да се коцка, туку што отишол таму да се вади. :)

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
РУСЕ: ФАМИЛИЈА НЕ МЕ ЗАНИМА, САМО КОМАР! :pos2:

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Само кладилница и тоа кошарка кога има ЕВРО ЛИГА?
Чисто ради забава!!!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Holdem Poker i Rulet премногу заразни игри за мене ама повеќе како забава ги гледам.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ја чисто ради забава и тоа само у кладилница за 50 или 100 ден и тоа ретко одам.

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
abe sekat sum pleskala pari na kocka za zabava ama 90% su gi umnozuvala za nekolk patiod vlogot. Porano cesto imav sreka zs nemav sreka vo lubovta, a sea ne reskiram :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom