AAbrat
- Член од
- 28 октомври 2015
- Мислења
- 735
- Поени од реакции
- 1.674
Ракија помош.
Бар да напишел поќе од два збора, како почнал на шо се изгорел итн... вака не е интересно.
Ракија помош.
ако си ептен зависен гледај за почеток откажи ги апаратите, на место да дремеш на апарати оди малку џогирај нешто пешачи , било што тепај време со нешто друго, а кладилницата може да продолжиш да ја играш ако не можеш све наеднаш да оставиш, ама и таму мораш нешто да смениш, мора попаметно да играш, ако веќе мораш да ги задоволиш потребите, јас играм над 20 години па не должам ни пари и со здравјето сум супер.Кладилница во заднњава година и апарати почнав нив пред тоа не ни сум ги пипал
pa prekini,pocni nesto drugo so sto i ke zarabotuvas,Другари ептен заглавив со коцкање
Решен сум да прекинам барам и добредојдени се сите совети
Автоматски споено мислење:
Помош за одвикнување
Mnogu vlozuvam 15000 -20000 dnevnoако си ептен зависен гледај за почеток откажи ги апаратите, на место да дремеш на апарати оди малку џогирај нешто пешачи , било што тепај време со нешто друго, а кладилницата може да продолжиш да ја играш ако не можеш све наеднаш да оставиш, ама и таму мораш нешто да смениш, мора попаметно да играш, ако веќе мораш да ги задоволиш потребите, јас играм над 20 години па не должам ни пари и со здравјето сум супер.
Што играш од кладилница, кажи што играш, како вложуваш ?
Nema namaluvanje moram ama moram skros da prestanam da ne pomislam na toa vekeПочни постепено да намалуваш.
Овие што те советуваат - "од утре не се комари" нит некад коцкале,нит знаат какво лудило е тоа.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Vo pravo si 100% se dyr ne dojdov vo vakva situcaija nesvesno vlagav se podlaboko i podlabokoЗа да се оправиш ти треба дисциплина, не мотивација и совети на форум. Истата може да ја добиеш на два начини: работа/учење со 1000% на ден, за да станеш човек и да вратиш тоа што должиш таму каде што должиш, ќотек - да те спакува некој за во болница со ќотек за парите што му ги должиш и да се плашиш дури си жив и откако ќе се опоравиш пак работа и само работа.
И ако не ти го кажал никој претходно: не постои начин да победиш апарати и рулет! Не седнувај да играш покер за пари ако не ја знаеш целата наука и филозофија позади него, не играј спортска како тиквар туку седни и читни малку. Обложувањето и игрите на среќа се наука која е создадена од најпаметните луѓе: хардкор математичари, хардкор статистичари, хардкор психолози, хардкор економисти и во последните години: data science, machine learning, ai експерти.
П.С и со повторно коцкање нема да вратиш тоа што си изгубил туку само ќе се дозаглавиш!
Со чекање и сожалување работите нема да се оправат!Vo pravo si 100% se dyr ne dojdov vo vakva situcaija nesvesno vlagav se podlaboko i podlaboko
Ova trevase mnogu porano da mi se sluci
Ocaen sum edbostavno ne disam mrtov covek sum
Под услов да не си трол, еве јас ќе ти поделам неколку совети. Прва работа е дали должиш пари. Ако да, замини некаде странство и пробај да најдеш некаква работа да се раздолжиш. НИКОГАШ, ама баш НИКОГАШ нема да се раздолжиш со помош на коцката. Од она што го пиша, немаш ниту знаење ниту дисциплина да заработиш пари од кладење, а од автомати е АПСОЛУТНО невозможно да заработиш. Затоа ти велам, ако должиш пари само одење странство му е лекот, и неколку месеци работа.Vo pravo si 100% se dyr ne dojdov vo vakva situcaija nesvesno vlagav se podlaboko i podlaboko
Ova trevase mnogu porano da mi se sluci
Ocaen sum edbostavno ne disam mrtov covek sum