Коронавирус (COVID-19)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
Читам и не ми се верува ... глупача, идиот, кретен !!!!!! Ма какви карантин, директно да ја пратиме кај Ким Јонг да ја стрела со против авионски топ у фаца !!!!

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
А до вчера се чудевме со Јапонецот што шетал по кафичи за да го рашири вирусот.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Вакви ретардирани ко оваа "докторкава" има со лопата да ги ринеш

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Среќа го немаме тој Гркот, 9-от заболен што им беше.

Бил до Израел и Египет, заразил 21 лице, а испитуваа уште 400 (!!!) со кои бил во контакт. Не знам што направија со тоа.
Мајстор. Кој бе се гледа со 400 луѓе за неколку дена цццццццццц

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.879
Поени од реакции
4.409
Среќа го немаме тој Гркот, 9-от заболен што им беше.

Бил до Израел и Египет, заразил 21 лице, а испитуваа уште 400 (!!!) со кои бил во контакт. Не знам што направија со тоа.
Мајстор. Кој бе се гледа со 400 луѓе за неколку дена цццццццццц
Pa ovaa za 5 dena bila vo kontakt so 300 luge....

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Прашање на време беше само кога еден несовесен/а ќе направи карамбол во државава.
Вие па по реакцииве се чудите како до сега во Швајцарија да сме живееле.
Нит имало во оваа држава одговорност нит ќе има. Да му умре кучето на комшијата - нација, што очекувате?
Поголемиот дел од нацијата ни е без осет за жал, без смисла за човечност и државотворност.
Вчера во Веро го гледам еден без срам си иде по каси купил тоалетна една и бута ќеси во неговаа ќеса. Можда зема 200 ќеси а направи промет 150 ден. Тоа е таа малограѓанштина иде во Веро ќеси да краде, е така е насекаде.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.235
Типкава викендов била на свадба кај љупчо николовски од сдсм ...
:pos: :pos: :pos: И еба матер оваа на пола македонија, по свадби по симпозиуми по све, право чудо ќе е да не се рашири вирусов периодов.

M

Macedon1um

Гостин
Сестра на докторкава инаку судијка , ако е точно и ова а се испогушкале 100% , има пепел да ни се деси ...
:pos: :pos: :pos: И еба матер оваа на пола македонија, по свадби по симпозиуми по све, право чудо ќе е да не се рашири вирусов периодов.
Не е за смеење ама ова е премногу :lolzz:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Е тек сеа за десетина дена ќе биде пепел тука.
Каква амеба

Член од
28 септември 2018
Мислења
52
Поени од реакции
134
Како доктор веќе се плашам. Во болница постојано сум во контакт со секакви пациенти, здрави, настинати, итн. Во четврток ординирав, во сабота дежурав на оддел сум секој ден тука се чуствувам побезбедно. Стравот не е само кај мене, кај повеќето колеги е присутен. Денеска побарав да искористам две недели одмор, не ми потпишуваат.
Среќа не сум бил во контакт со Нина, но многу мои колеги исто така биле на патување во Италија а никој од нив не влегол во самоизолација.
Се плашам поради тоа што никој не ги следи препораките, секој си прави како му чини.
За овој наш народ колку и да звучи грдо чарето го гледам во затварање на граници, што знам дека е невозможно. Лошо во секој случај :facepalm:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
Им кашлала и на централен у сдс ... ова од извори блиски на сдс го пренесувам !!!!

Z

zmej gorjanin

Гостин
Работава е spread it like butter... ко преживи причаче

M

Macedon1um

Гостин
Денеска побарав да искористам две недели одмор, не ми потпишуваат.
Секоја чест за тебе, ова е исто како во војна кога полицајци и војници вадат боловања за да избегнат ангажирање

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Замисли го Николовски кога дознал за ова со таа вечито збунета фаца што ја има :D :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom