Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.569
Поени од реакции
22.277
До кога цитирање на рамноземци?

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.637
Поени од реакции
37.598
:neetaka:
,,, greshka ste,,,se zaebaa onie shto veruvaa vo Pfizer,,,fajzer de,,,
,,,Ruskite i Kineskite bea sosema korektni i bez nikakvi posledici za pacientite,,,
...се зезнаа сите што внесоа мРНК генетски материјал, а таа формулација ја имале сите антиковид вакцини.

... руската векторска вакцина Спутник В, испорачувал ген до клетки што тие го претворале во протеин, овој процес научниците го проучувале употребувајќи на вирусни вектори за генска терапија и вакцини.

... вакцината со вирусен вектор го доставува генетскиот код за нашите клетки да направат протеин на патогенот, нашиот имунолошки систем реагира на присуството на протеинот и вирусниот вектор.

...све што е преку ген, ДНК делување е заебано за телото, а самиот коронавирус е лабораториски производ за да прави штета на телото, се надевам дека набргу не само што ќе излезе вистината на виделина, туку ќе следи одговорност и казни за промоторите на најголемиот човечки геноцид.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.366
Поени од реакции
10.267

...се зезнаа сите што внесоа мРНК генетски материјал, а таа формулација ја имале сите антиковид вакцини.

... руската векторска вакцина Спутник В, испорачувал ген до клетки што тие го претворале во протеин, овој процес научниците го проучувале употребувајќи на вирусни вектори за генска терапија и вакцини.

... вакцината со вирусен вектор го доставува генетскиот код за нашите клетки да направат протеин на патогенот, нашиот имунолошки систем реагира на присуството на протеинот и вирусниот вектор.

...све што е преку ген, ДНК делување е заебано за телото, а самиот коронавирус е лабораториски производ за да прави штета на телото, се надевам дека набргу не само што ќе излезе вистината на виделина, туку ќе следи одговорност и казни за промоторите на најголемиот човечки геноцид.
Бјонче душо, немој така да не плашиш...Во моето семејство само јас и сопругот не сме вакцинирани, а децата беа приморани да се вакцинираат, таква беше наредбата кај нив на работа.
Ај да не сееме страв и така животот е отиден у курац, воздухот е поопасен од вакцината....Еден ден ке има точни докази за се што било во врска со короната., а сега да не им правиме тензии на вакцинираните луѓе.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.637
Поени од реакции
37.598
...напротив топол, бегаме од реалноста, мнозинство зедоа три бустери од страв да не се умре, а сега од страв да мижиме, напротив треба да се соочиме со реалноста, штетата е направена, тоа е тоа, дај барем да се биде дисиплиниран и да се следат редовно лабораториските вредности кои се поврзани со коагулацијата на крвта, како и следење на хормоните на жлездите со внатрешно лачење кои може преку ноќ ако не се контролираат да прераснат во автоимуни болести, ништо околу ова не се зборува и понатаму се преќутува, а болниците како никогаш се полнат со млади пациенти со СА, демек загаден воздух и неправилна исхрана, жими такво!

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.194
Поени од реакции
34.776

Синолаб беа/се класични вакцини. За руските навистина не се сеќавам скоро ништо, но откаде па искочи дека тие се мрна? Веројатно грешиш, дај линк нешто ако имаш.

...све што е преку ген, ДНК делување е заебано за телото
Ова има огромен потенцијал, и треба да се истражува. Тоа што е лошо, е што психопатите од целата популација направија испитни заморчиња во нешто што не беше ни истражување туку грабеж и психопатско практикување на целосна контрола... Следниот пат ќе има не повеќе, туку уште помалку реакции.
Автоматски споено мислење:

Во моето семејство само јас и сопругот не сме вакцинирани, а децата беа приморани да се вакцинираат, таква беше наредбата кај нив на работа.
Кај сите имаше „наредба“, организирано се носеа луѓето на вакцинација со Фајзер... Тоа не значи дека мора слепо да се следат наредби и да се иде со толпата. Јас во периодот морав и на пат да одам, и таму иако не ми ја признаваа вакцината (Синолаб) ми дозволија престој ама секој втор ден морав да одам на преглед. Со недели секој eбaн втор ден ми брцаа сонди во синусите. :-/

Тотално луд период беше тоа. Куп луди работи се исфорсираа, и што е најлошо претседан се направи кој веројатно ќе го повторат некогаш во иднина.

Последно уредено:
Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.077
Поени од реакции
6.006
А еве во 2019 истата докторка што изјавила:

Attachments

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom