D
Deleted member 12196
Гостин
Поднесен е предлог за вонредните состојби што поминаа.Neshto kazaa na tv Pendrekovski podnel do Sobranie predlog za Vonredna sostojba?
Собранието да ги потврди.
Поднесен е предлог за вонредните состојби што поминаа.Neshto kazaa na tv Pendrekovski podnel do Sobranie predlog za Vonredna sostojba?
Па точно вика докторот де.- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Врска немам, освен ако планираат да пропадниме скроз со економијата, онака бевме отепани, сега сме лајно.Neshto kazaa na tv Pendrekovski podnel do Sobranie predlog za Vonredna sostojba?
Da Sad ti se najpripeemeni oni se bozja kreatorska drzava sto mi zboris... Kreatori na ovaa pandemija. A vidi vidi mala britanija nivnite prostitutki kako drzava vtori pa bravo. Silina od drzavi se...
Види....две-три џамии на петочна молитва ти се над 1000 души....а тоа се случува секоја недела.Оти бе не кажвате дека на Крчин имало литургија од Бигорски со 1000 души пред некој ден, @TrendS бац тука, или зафатен беше нешто деновиве со Косоварите.
Ама вие, вие ... Е од тоа ние вие до тука дојдовмеВиди....две-три џамии на петочна молитва ти се над 1000 души....а тоа се случува секоја недела.
Вие муслиманите општо земено сте многу "интересна" творевина....но за тоа на други теми.
Нема ништо чудно, во моментов најмногу болни се млади во Шпанија. Плус повеќето луѓе се надвор на сонце и примаат витамин Д, така да мислам дека бројот на смртни случаи ќе остани низок, се додека не почнат и постари да се поболуваат ама и тоа нема да биди како што беше во март и април.Meanwhile Во Шпанија бројките пак в небо секој ден, е сега добро е шо нема смртни случаи и повеќе се без симптоми.
Искрено почнувам да се сомневам во тие пцр тестови шо ги прават
Тој образец уплатница сива ќе ја најдеш во било која банка и можеш да ја уплатиш во работен ден до 14,30 бидејки се буџетски средства и треба да го знаеш кодот на твојата општина кога ќе ја пополнуваш уплатницатаМоже ли некој да ми објасни како да платам казна за неносење маска?
Во налогот стое образец пп 50, каде да го најдам тој образец? Во банка ли?
,и од коа ке се плати треба да одам до мвр за потврда за платено или?
Фала
Не и плаќај.Може ли некој да ми објасни како да платам казна за неносење маска?
Во налогот стое образец пп 50, каде да го најдам тој образец? Во банка ли?
,и од коа ке се плати треба да одам до мвр за потврда за платено или?
Фала