Гонореа?Абе нема што...Пушење ,лижење ова она.А дали некој пробал он она соленото што му се лигави од пенисот и нека ми каже какво е чуството????
Во месара и бурекџилница сигурно не.zdravo na site,sakam da ve prasam koj znae da mi kaze kade mozam da gi najdam tie durex lubrikantite jagoda,menta...posto ne mozam da gi najdam..fala_pozdravce
zdravo na site,sakam da ve prasam koj znae da mi kaze kade mozam da gi najdam tie durex lubrikantite jagoda,menta...posto ne mozam da gi najdam..fala_pozdravce
Мене ми некако срам за ова орално задоволство да го правам....:jaj:
имаше во веро и тинекс и во сите подобро снабдени аптекиzdravo na site,sakam da ve prasam koj znae da mi kaze kade mozam da gi najdam tie durex lubrikantite jagoda,menta...posto ne mozam da gi najdam..fala_pozdravce
како срам бре луѓееее..чин на задоволство...партнерот барем ќе ти биде благодаренМене ми некако срам за ова орално задоволство да го правам....:jaj:
И не стварно не можам да сфатам како може да има машко што неќе да дава орален??? Онака... Не ги сфаќам ни девојките што „на мене мама ми кажа да не ставам ништо у уста” али особено типците што се овакви ми се интересни...![]()
И не стварно не можам да сфатам како може да има машко што неќе да дава орален??? Онака... Не ги сфаќам ни девојките што „на мене мама ми кажа да не ставам ништо у уста” али особено типците што се овакви ми се интересни...![]()
Мене ми некако срам за ова орално задоволство да го правам....:jaj:
I ja toa u sebe si go mislam blaze si mu na deckoto so go imaLady QUEER, blazesi mu na toj decko ti so takva zenska ko tebe![]()
![]()
kamo da naletav i jas na nekoja profi pi4ica pa da go rabotese seto to so go iznapisa vo postovite![]()
![]()
![]()
Еве ти 3 совети за пушење за да ти помине срамот...Мене ми некако срам за ова орално задоволство да го правам....:jaj:
Ако размислуваме на друг начин тогаш доаѓаме до заклучок дека метро е место кај што поминуваат многу луѓе така да оној кој е метросексуалец е растурен од минување на страни тела низ неговиот анален отворГрешка у термини. Метросексуалец е маж кој е хетеросексуалец, но се грижи премногу за својот изглед. Бекам на пример е метросексуалец. :wink: