Корисни совети за орал-почетници

bb

Член од
4 септември 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Абе нема што...Пушење ,лижење ова она.А дали некој пробал он она соленото што му се лигави од пенисот и нека ми каже какво е чуството????

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Абе нема што...Пушење ,лижење ова она.А дали некој пробал он она соленото што му се лигави од пенисот и нека ми каже какво е чуството????
Гонореа?

Член од
6 октомври 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
оралниот секс оддамна не е табу тема,барем тоа е јасно.
Верувам дека с многу осиромашени лугето кој немаат орален секс.
Имам една поговорка за сите вас а таа гласи
И МАГАРИЊАТА ЗНААТ ДА СЕ ЕБ.Т УМЕТНОСТА Е ВО ЛИЖЕЊЕТО:vozbud:

Член од
17 октомври 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
zdravo na site,sakam da ve prasam koj znae da mi kaze kade mozam da gi najdam tie durex lubrikantite jagoda,menta...posto ne mozam da gi najdam..fala_pozdravce

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
zdravo na site,sakam da ve prasam koj znae da mi kaze kade mozam da gi najdam tie durex lubrikantite jagoda,menta...posto ne mozam da gi najdam..fala_pozdravce
Во месара и бурекџилница сигурно не.

Пробај со секс шопови или подобро снабдени аптеки.

Член од
21 октомври 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Мене ми некако срам за ова орално задоволство да го правам....:jaj:

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
Е од што срам?! Нема ништо срам. Не постои НИТУ ЕДНА сериозна врска со нормални луѓе што не го практикуваат оралниот секс!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Можеш да прашаш и во аптеките, мислам дека ги има, можеби не со арома ама треба да ги има!

Ја сум сигурен дека ти е срам и да имаш секс!

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
имаше во веро и тинекс и во сите подобро снабдени аптеки

како срам бре луѓееее..чин на задоволство...партнерот барем ќе ти биде благодарен:vozbud::vozbud:

Член од
2 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
2
И не стварно не можам да сфатам како може да има машко што неќе да дава орален??? Онака... Не ги сфаќам ни девојките што „на мене мама ми кажа да не ставам ништо у уста” али особено типците што се овакви ми се интересни... :)

Tvoja mama ubo ti rekla :DDDD...... ali sepak POSLUSAJ SE samata sebe so ti e PODOBRO :D ipak i mama LAZE nekad i ona bila na tvoi godini :D....

И не стварно не можам да сфатам како може да има машко што неќе да дава орален??? Онака... Не ги сфаќам ни девојките што „на мене мама ми кажа да не ставам ништо у уста” али особено типците што се овакви ми се интересни... :)

Emi zavisi od godinite :)... ako si mala sekako sram deka ti e ama koga ke dojdis nakaj 20 i pogore aj da ne recam i pod 18 :D nekoi ali TOGAS MORAAS A I KE OTKA4UVAS PRIVREMENO i onda se si ide po red :D

Lady QUEER, blazesi mu na toj decko ti so takva zenska ko tebe :D :D :D
kamo da naletav i jas na nekoja profi pi4ica pa da go rabotese seto to so go iznapisa vo postovite :D :D :D
I ja toa u sebe si go mislam blaze si mu na deckoto so go ima :D

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Еве ти 3 совети за пушење за да ти помине срамот...
1. Ако пушиш од страст ПЛУКНИ ЈА СПЕРМАТА
2. Ако пушиш од љубов ГОЛТНИ ЈА СПЕРМАТА
3. Ако сакаш да се правиш важна прави ГАРГАРА

Грешка у термини. Метросексуалец е маж кој е хетеросексуалец, но се грижи премногу за својот изглед. Бекам на пример е метросексуалец. :wink:
Ако размислуваме на друг начин тогаш доаѓаме до заклучок дека метро е место кај што поминуваат многу луѓе така да оној кој е метросексуалец е растурен од минување на страни тела низ неговиот анален отвор :vozbud::vozbud:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Еве еден виц кој може да биде корисен за орал-почетници :)

На предавање по медицина професорот им објаснува на учениците:
- Во составот на спермата најголем процент земаат шеќерите!
На тоа една студентка зачудено запрашала:
- Извинете професоре, ако спермата е во најголем процент составена од шеќери зошто нема сладок вкус?!
Професорот мртов ладен одговорил:
- Колешке, тоа е затоа што рецепторите за слатко се наоѓаат на врвот на јазикот а не длабоко во грлото!!!

Член од
9 јануари 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Напишано од leandra
И да надополнам, (додека го разглобуваме стенкањето и пушењето) пробај изговори самогласка а,е,у,о,сите се изговараат со отворена уста.

Толку од оваа проблематика,може да се продолжи со некој корисен совет на темава:star:

хахаххахах јака работа , ама повеќе ми личи на квизот "ТРКАЛО НА СРЕЌАТА" :smir:

Член од
7 јуни 2009
Мислења
72
Поени од реакции
1
Здраво, нов сум во овој дел од сексот.. па сакам да ве прашам, со женсками немаме пробано орално да се задоволиме. Ќе може ли да ми кажете некој добри совети да ја збрлавам од задоволство ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom