Концерт на Мирослав Илич во Универзална сала - 31.03.2012

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Слушнав на радио за концертов,па сакав да прашам дали некој знае колку се картите! Карти има во Југотон,Розеверо2 и во универзална сала.Ако некој прашал нека пише!Ми треба што побргу!
Благодарам однапред!

D

D_NazGUL

Гостин
Мирослав Илиќ??????? Зарем е уште жив човеков - легенда од СФРЈ - имам дури и плочи од него

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Супер...луцкаста си тиииии такав сам и јаааа зато сам те дуушшоо заволео јааааа... Ке биде весело.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Одма почнаа овие замарантиве да коментираат...ниту знаат кој е човеков ниту ништо,важно да искоментираат..
ОД ВАКВИ ЌЌЕ СИ ПРОПАДНЕМЕ !!! Појма да се немало...Господеее:facepalm:

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Мирослав ИлиЌ, со Ќ не со Ч!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Одма почнаа овие замарантиве да коментираат...ниту знаат кој е човеков ниту ништо,важно да искоментираат..
ОД ВАКВИ ЌЌЕ СИ ПРОПАДНЕМЕ !!! Појма да се немало...Господеее:facepalm:
Колку да испадне урбана личност. А појма нема дека не се работи за никаков шабан овде. Ама шо да праиш, се разочарувала од човештвото а јас уште повеќе кога гледам колку се неинформирани на музичко поле :facepalm:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Во универзална треба да стават еден голем дисплеј за пораки да пишуваат од Швајцарија и од Австрија да се удолови моментот, а може да биде и корисно некој да си најде женичка од Македонија.

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Мирослав ИлиЌ, со Ќ не со Ч!
И ШТО Е БИТНО КАКО Е???? ТИ СЕ МОЛАМ

И КРАЈ НА КРАЈ ДО СИТЕ ТЕМАТА Е ЈАСНА ПРВИОТ ПОСТ Е ЈАСЕН ОДГОВОР ЗА НЕГО НИКОЈ САМО ГЛУПАВИ ПОСТОВИ....КАКО НЕ ВИ Е ДОСАДНО КО ПРВО ДА ПИШУВАТЕ ГЛУПАВИ ПСОТОВИ!
--- надополнето: 17 март 2012 во 02:51 ---
Леле :facepalm: Подобро беше кога новите теми не излегуваа од страна:facepalm: Барем не се разочарував толку од човештвото :facepalm:

:facepalm:
Ти 10000% си разочарување па нема потреба да се потресуваш за темава!
--- надополнето: 17 март 2012 во 02:52 ---
Се разочарав од форумов!Се нешто градски фаци ми глумат сите!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ваква тема да се отвореше пред 4-5 год на форумов ќе беше во играчница и цел форум ќе си пукаше сеир, абе надолу одиме.

H

-HRO

Гостин
Доста квалитетен вокал! Убаво што ќе одржи концерт тука :)
И доколку има некој информација, нека ми пише по која цена се движат картите :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.995
Ваква тема да се отвореше пред 4-5 год на форумов ќе беше во играчница и цел форум ќе си пукаше сеир, абе надолу одиме.
На еден тазе отворен форум, ваквиот подфорум го крстиле Урбана Забава и модераторот таму може комотно да фрла у ЧДА или у Канта вакви теми.
Но со оглед на тоа во која насока се движи ноќниот живот во МК ја оставам темава како сведок за едно грдо време.

Мирослав Илиќ и сличните на него и на времето правеа концерти, ама нивните фанови не беа присутни на интернет (освен можеби на Hi5), така Везилка и Др.Чејс... тоа е, компјутер за секое дете.

Kajgana Shop

На врв Bottom