Знајш шо ме заслепува и ме боли? Шо знам дека има почит и љубов спрема мене, а уствари со секој втор се рока.
Уште нешто сфатив: Пола од народов шо го знам два грама мозок нема, една третина е за гревота и живеј во некој филм, а една шестина ми е како шо треба и ми одговара нивниот начин на размислување, макар бил и спротивен на мојот.
Конечно сватив дека е подобро да ставам гориво одеднаш него 3 пати на сецкање...и конечно сватив дека водка не е за планински порачја(шара) посебно ако има дебела жена пред него.
nikogas,nikogas ama bas nikogas ne treba da se trudis za nekogo...dzabe ti e...i taka na kraj trudot nema da ti se isplati i ke se cuvstvuvas najzaebano od site...od denes oficjalno NE SE TRUDAM okolu apsolutno nikogo
Од мене зависи, не?
Секогаш од мене зависело. - Интересно сознание на кое налетав случајно последниве денови додека бев опкружена со суицидалноста и горчината на човечкиот род.
Да ти е**м животот се се врти во круг таман ке помислам дека се се средило и ете пак нешто лошо се случува,реков дека веќе нема да верувам во другарство ама siily me пак иста приказна и пак јас крива за се и увек останувам сама.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.