Конечно сфатив дека...

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
дека ми нема спас
Опасно беше... На своју, како да кажу вољу, и да погинеш, колко можеш ќе се спасиш:back:. Не се откажувај! Инаку, јас конечно разбрав дека мора да се спие, бидејќи во спротивно, главата те боли ептеМ.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Конечно..
Сфатив дека ќе полудам дома
Сфатив дека треба да пијам повеќе витамини
Сфатив дека треба да се облеквам потполо... мама и тато беа во право

E

`EsCaPe`

Гостин
Конечно, т.е. по незнамкојпат, сфаќам дека не можам,а да не се впуштам свесно во некој проблем.
Значи конечно сфаќам дека си го барам со сила..

Исто така сфатив дека можам да одржам ветување на сите, освен на себе..

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Konecno sfativ deka premnogu ocekuvam od drugite, i zatoa sekogas na kraj ostanuvam zafrknata i razocarana:(
Konecno sfativ deka ima samo edna licnost koja vistinski me saka,i na koja mozam celosno da i veruvam...ah..surov svet:)
Konecno sfativ deka moram seriozno da go sfatam zdravjeto i konecno da si gi sredam zdrastvenite problemi....can't wait to come 1vi april:smir::smir:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Никогаш не е доста. И тогаш кога мислиш дека си стигнал до крајот , сваќаш дека сеуште се мачиш со почетокот.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Дека не треба да им објаснуваш на некој народ некои ствари колку и да објаснуваш нема да сватат:nerv::nerv:

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Конечно сватив дека што и да се случи секогаш ќе има нешто внатрешно во мене кое ќе ме потикне да се потрудам боље да си го напраам животот.Сватив дека слабоста е најголем непријател на човекот и на лесен начин научив да ја справувам ми требаше доста време и тоа беше многу тешко али благодарна сум што научив добра работа.Сепак ништо не е толку вредно и трајно,секогаш ќе си се држам до своите принципи и помалку наслонувајќи се на туѓите, можда благодарна сум на одредени околности кои ми го испраа мозокот и сватив дека не е све лесно во животов! тоа е супер!!!!!

М

Мрак

Гостин
ја конечно сфатив дека ... нема вистински пријатели во денешно време или барем мноооогу се ретки

Хохоо и јас исто.Имам многу пријатели со кои се дружам,но онака за душа и слично само...2:icon_neut

B

black angel

Гостин
ne vredi da se pravis junak so sila i ne moras da se trudis da izdrzis se bez razlika kolku ti e fizicki tesko zosto rezultira so kolaps na teloto i pogolemi maki za sebesi

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Абе не е конечно..
Ама, онака додека вдишував никотин, попд инто мај хед дека ќе умрам за некои 50-60 години, може и порано!
Дем ит..
Шо се 50 години бе?
Мајку му, се потплашив!
Ќе ме нема, just like that:icon_eek:
Леле!!!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
дека малце ми треба да прочитам за да научам.Го знаев од порано но денеска 101% се уверив и сум сигурен.
Ама пуста мрза ме тепа.:toe:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Koлку и ветар да мава, рацете ми остануваат топли. :'(

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Конечно..
Сфатив дека ќе полудам дома
Сфатив дека треба да пијам повеќе витамини
Сфатив дека треба да се облеквам потполо... мама и тато беа во право
Пак на сред зима да облеквиш летна мајца и летно дуксерче згора.
Иначе конечно сфатив дек сум големо нуб4е хемија.
:ija:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Дека иако сум ѕвер, сепак останав неонка.

Kajgana Shop

На врв Bottom