Колку често се бричите и на колку време?

S

Svetovid

Гостин
RaGeAnGeL напиша:
zaso ofaj smenal user....i de so toj shlemot istaj da vidam so globus imas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Мала шлемот го вадам само за “онаа“ работа! Значи кој(а) сака глобусот, ќе мора да го види и стапот!
Сакал(а), нејќел(а) :lol: :lol:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
RaGeAnGeL напиша:
Divider напиша:
Но, кога сме кај бричењето, ја виде ли некој џотката на Руслана? Е, тоа е бричење.
Би ги прашал невестите на форумов али преферираат депилација (каква, лана-топла), бричење, скубење, вотевер праат за да се улепшаат. Или некоја ака да оди рунтава, како мечка. Шо нам има и такви, нели.
zaso ofaj smenal user....i de so toj shlemot istaj da vidam so globus imas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: divider....zenishtava sve probvet...iskreno depilacija boliiiiiiiiiiiiiiiiiii ali jebehs mu mater vredi.... :lol:
Веруј ми Рејџ нејќиш да му видиш глобусот. Ужас, а за стапон може да се порадува, нели. Кај те даваме тебе, особено депилиранка, на такви со шлемој. Море да не стајл и шлен на стапот, хахахаха.

:lol: :lol: :lol: :lol: Смениол јузер затоа што овој е барем бољи а и означуе нешто. Потреба својата маленкост да ја поистовети со словенскиот бог. :lol: :lol: :lol: :lol:

S

Svetovid

Гостин
Divider напиша:
RaGeAnGeL напиша:
Divider напиша:
Но, кога сме кај бричењето, ја виде ли некој џотката на Руслана? Е, тоа е бричење.
Би ги прашал невестите на форумов али преферираат депилација (каква, лана-топла), бричење, скубење, вотевер праат за да се улепшаат. Или некоја ака да оди рунтава, како мечка. Шо нам има и такви, нели.
zaso ofaj smenal user....i de so toj shlemot istaj da vidam so globus imas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: divider....zenishtava sve probvet...iskreno depilacija boliiiiiiiiiiiiiiiiiii ali jebehs mu mater vredi.... :lol:
Веруј ми Рејџ нејќиш да му видиш глобусот. Ужас, а за стапон може да се порадува, нели. Кај те даваме тебе, особено депилиранка, на такви со шлемој. Море да не стајл и шлен на стапот, хахахаха.

:lol: :lol: :lol: :lol: Смениол јузер затоа што овој е барем бољи а и означуе нешто. Потреба својата маленкост да ја поистовети со словенскиот бог. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne tuku povekje gi nerviram i grnCite i buKarite so ovoj nik. A i poseksi e! Inaku sho mislish zasho Triglav? Dvete glavi plus shlemot tokmu triglav. A plus i so cvikerine foureyes stanuvam, znachi i imeto Svetovid go opravduvam! Inaku najde koj da mi dade zamerka za Divine complex, a ZMEVU!? :wink: :lol:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Немам јас divine complex, јас искрено тврдам дека сум д бест дер из. Ај рул, Д Змевот жари и пали.

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
da ve zapalit neso na dvajcata :lol: :lol: :lol: :lol: ludaci :lol: anyway 3 glav....hmmmm vidi ako barem edna od niv vredi ondak okej e...ama so znam sumliv mi si :lol: A ako e gluobusot go pokazvish samo za da stignime do drugono onda aj ke te poshtedam on makite...direkno ojme na vtorata opcija :wink:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А ја? Мене? Бидва? Имам куќа у Охрид, Светко немат. А?

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
per i jas imam kuka Ohrid :lol: :lol: :lol: kazi neso drugo aj aj iznenadime

S

Svetovid

Гостин
RaGeAnGeL напиша:
da ve zapalit neso na dvajcata :lol: :lol: :lol: :lol: ludaci :lol: anyway 3 glav....hmmmm vidi ako barem edna od niv vredi ondak okej e...ama so znam sumliv mi si :lol: A ako e gluobusot go pokazvish samo za da stignime do drugono onda aj ke te poshtedam on makite...direkno ojme na vtorata opcija :wink:
Moree decava pokvareni ej! Ni sram ni perde odma: Aj ideme na vtora opcija. Nema gajle be kje dogovorime. :twisted: A kolku za tvoja info kje go simnev be kukle za tebe shlemot i onaka :lol: :wink:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Лепојко љутонаѓелска, мојата е у Лагадин, а твојата, кеј е?

Инаку, да те изненадам, па ја сум бе Дивајдер, ќе те поделам да те влаеам, а како змеј ќе те однесам на највисоката карпа да те издлжам и то.

Шо бе Светко, љубовмора, а? Па дури и шлем ќе вадиш. Доцкан, доцкан.

S

Svetovid

Гостин
Divider напиша:
Лепојко љутонаѓелска, мојата е у Лагадин, а твојата, кеј е?

Инаку, да те изненадам, па ја сум бе Дивајдер, ќе те поделам да те влаеам, а како змеј ќе те однесам на највисоката карпа да те издлжам и то.

Шо бе Светко, љубовмора, а? Па дури и шлем ќе вадиш. Доцкан, доцкан.
Незнам кој беше откачен хехе! Инаку кај се мешаш бе па и ти у врска :lol: :lol:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Нема тука ваму-таму. Штом е тасма, моја е.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
Тепачка, тепачка нуб пука сеири :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не бе каква тепачка, моја е и крај. Светко мојТ да плачиТ. Нели Рејџ.

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
Само небричени луѓе флертуваат на топик за бричење! :lol:

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
svetovid....per kazi ime me mrzit ova da go pisam ......od kaj zakluci deka sum dete :?: :lol: i ne skokaj odma...jas bef mnogu kulturna i primerna ko te prashav za shlemot....E togash ti svrti muabet vo druga nasoka....i jas kako primerna devojka samo te sledam i ti odgovaram :lol: :lol: :lol: :lol:
Divider...imam 2 per...bashka so ke mi e Lagadin daleku e :lol: :lol: :lol: :lol: cuvaja za na sakara ko ke ojme nekogash :lol: EJ EJ ...i koj e tasma??koja e tvoja???ima i za mene? :roll: :lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom