кикикики еби се)))))))))))VeGaS напиша:ah, sea mi e jasno na koja finta sum te fatil ))The`bItCh напиша:VeGaS напиша:jas se mislam dali da se strugnam ili ne ))
daj neka kazat mominjata kako poveke ne sakaat ? bricheni ili malce zapostaveni, onaka wild ko od jungla da sme iskochile :lol:
Ахахахахахаха јас сакам таквиииииииииииииии ко од џунгла :mrgreen:
секси се
VaseSK напиша:Se bricam na 15dena ,a toa bricenje mi trae 35-40min.
I MNOGU MI E bad KOGA SE BRICAM! :evil:
znam deka te popali onoj del kaj sto vika deka bocka posle brichenjeto :wink:The`bItCh напиша:постов еј :lol:
zlaten toj najubav.....rage ic ne se luti....i potvrduvam...mazno mh mh mh za merakDivider напиша:Нели, ужас, кому му текна алал!!
Туку јас морам секое сабајле да се бричам (брадата) за на работа. Ееее кога бев помал и ме болеше уво дали треба да се бричам или не, вака....
Под мишки еднаш на две недели!!
Таквиот не го бричам (иако го иам два три пати од кеиф и е заебав), чеша кога ќе подрасне, како лудо чеша. Но, кај женцките е супер, мазно, брееееј, убајна.
Ако не верувате, Рејџ ќе потврди, нели Рејџ. Златната таа, не ме знае, ама не се лути. Нели.
Уелфаунд, уелфаунд (у превод: добренајдов, добренајдов)Divider напиша:Велком, велком Световиде Триглаву!
zaso ofaj smenal user....i de so toj shlemot istaj da vidam so globus imas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: divider....zenishtava sve probvet...iskreno depilacija boliiiiiiiiiiiiiiiiiii ali jebehs mu mater vredi.... :lol:Divider напиша:Но, кога сме кај бричењето, ја виде ли некој џотката на Руслана? Е, тоа е бричење.
Би ги прашал невестите на форумов али преферираат депилација (каква, лана-топла), бричење, скубење, вотевер праат за да се улепшаат. Или некоја ака да оди рунтава, како мечка. Шо нам има и такви, нели.