Колку често се бричите и на колку време?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
sekoj den - no od shto moram, a ne deka sakam (edino vikend mozhe da se sluchi da propushtam- NAMERNO, no i toa retko , zoshto vekje prejde vo sekojdnevna rutina )i ne mi odzema mnogu vreme

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Во тек на школска година еднаш неделно и отрпилика бричењето ми трае некои 15 минути максимум пошо неам густа брада. Преку лето знам да си се забораам и цел месец да не се избричам, а сепак немам многу брада:)
На почеток ми беше многу интересно, ама сега ептен ме мрзи.
Ех да се врати ова време... Сега се бричам на секои 3-4 дена затоа што почна мнооогу брзо да ми расте брадата.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
38
Поени од реакции
5
Абе реално гледано јас треба да се бричам секој втори ден , само што не го практикувам тоа многу многу. имам јака брада и го тупам жилетот на секое второ бричење. се плашам ако продолжам да се бричам вака, не брада туку рогови ке ми израснат. :vozbud:

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Имам 17 години и до сеа се немам избричено на брадата ниту еднаш

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
ПО потреба :pos2: пошто немам мн брада онака само кај мустаќите ми расте нај многу :pos2:
Гоце Делчев а? :)

--- надополнето ---

он: машинка му е мајката :))

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Hajde da se drogiramo to je ono najbolje muahahha ajde ureleee! :)

П

Пепси_

Гостин
Гоце Делчев а? :)

--- надополнето ---

он: машинка му е мајката :))

хахахаха абе млад сум јас бе 2 години дали има од кога почнав да се бричам а најмногу ми растат бркчиња а по образите и остало уште немам права брада а баш сакам да имам да видам каков факер ќе бидам или нема да бидам ? :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom