пред 6-7 години редовно, РЕДОВНО! Ама пивото и гледањето фудбал многумина ги кутна в кревет и пред телевизор па сеа не можам да соберам луѓе. Зависен бев од кошарка, ЗАВИСЕН!!!
Тренирав од 12-18год. Сега ретко играм баскет бидејќи би ми пречело во опоравок од другиот спорт што го практикувам. Но кошарката засекогаш ќе ми остане во срцево.
Тренирав кошарка од 6то одд до лани т.е 3та средно и потоа баталив. Сега после Европското не мавна филм со другарите, па за школото направивме екипа и во последно време малце поактивно играм..
сега не играм оти е ладно а кога е пролет/лето редовно играме со другарите. за искуство, да не се фалам али знам да играм колку шо треба за еден маалски баскет
Тренирам 5 години веќе и супер е...Секогаш кога имам слободно време излегувам на кош играм баскет..ако немам друштво за баскет си излегувам сама си шутирам..
Тренирам сега веќе некој 7-8 години баскет, играм секој ден барем по еднаш ама морав малце да намалам дека имам шум на срце ( поранешен репрезентативец сум ) во последно време малце сум паднат во форма..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.