Колку сте задоволни од вашиот градоначалник?

Дали сте задоволни од работата на вашиот градоначалник?


  • Вкупно гласачи
    45

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.561
Поени од реакции
48.119
Па сега ај да видиме вака сообраќајот ни е затнат ко полско веце,градот е попрљав и од истоименото веце,катни гаражи ни се сеуште мисловна именка,диви градби на секој чекор,имаме сала што се гради 300 години и стана историска,има џукели како хиени може да те изедат ко 1и2.
Сакаше да прави скејт-парк ама се откажа ,сега сака трамвај да пушта ама ке бил за 10 години(можда очекува нов мандат)
А тој си ги купи најубавите објекти си прави дискотеки и кафани ич не му чуе за ништо си дојде градоначалник за да стане сопственик на градот алал да му е....
 
Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Ресен е најдобар бе, за 2 години повеќе инвестиции има отколку во цела држава. Све се прави, дупки нема ич по патиштата. Нема ден нешто да не се направи ново, поинакво, нови клупи, светилки, нов пазар, стоковната пак се отвора, за една и пол година илјадатина луѓе се запослени, Преспатекс пак се рестартира, Агроплод секој ден се подобар и подобар, јаболката се продаваат како никогаш досега по највисоки цени, ако 2001ва не можевме ни за 3 денари индустриско јаболко да продадеме, денеска то е 10 денари за кило, се градат хотели, вили, галичица се прави, се уредува плоштадот, улциите, се отвораат дискотеки, кафичи, плажи, места за забава.... Нема шо нема... бе луѓе. Нашиот Градоначалник е најдобар од СИТЕ.
 

moira

...The Goddess...
Член од
29 октомври 2007
Мислења
113
Поени од реакции
2
Poprljav, posmrden i pognasen grad-metropola ne postoi. Poglednete gi ulicite izorani, trotoarite izedeni, soobrakajnite znaci ovenati, deponii na site strani, bezdomnici vo strogiot centar, na "prekrasniot" ni plostad, rasposlani kako zivi spomenici na ova vreme-nevreme, na ovoj grad-negrad.
 

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
Strumicani se pre zadovolmi od ZAEV bidejki STRUMICA
ja napravi NEW YORK
 

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
192
Прилепчани исто така од Ристески па во утринските часови беа приведени активистки на СДСМ кој расфрлувале летоци низ градот за "заслугите" на Прилепскиот градоначалник кој успеа да ги зголеми комуналните давачки за вода и ѓубре и по 200% а данокот на имот и за 300%.
 
Член од
15 септември 2007
Мислења
43
Поени од реакции
0
Ич не сум задоволен од Циц! Само обеќа некои работи, а никогаш нема да ги оствари!
Svaka cast za muabet ulicu sto gu pravi gu pravi vec mnogo vreme valjda kje gu bide trebase da gu bide za 1 maj ama ne gu bidna trabase za 11 okt. pa ne gu bidna i eve za 11 noem. ama pa ne bidna valjda kje bide nekad hahahahha
ako ne gi iskocka pare zavisi sto kje dobie na rulet dali crveno ili crno :D

ama jos malko pa kje mu istece mandat pa kje dobiemo novoga valjda boljega :baeh:
 
Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
od gradskiot-trifunco ic ne sum zadovolen govnar e, a za opstinkiot neznam ne go pratam mnogu mnogu. po toa so gledam ulicite u karpos se sredeni parkovite isto mislam deka e dobar!!
 

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.027
Поени од реакции
622

Kajgana Shop

На врв Bottom