Колку спиете?

D

DimoK

Гостин
На вечер ко ќе легнам негде 12 до 14 сати, насколо ак ми се дајт можност на некој час и поручек еден или два сати

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Porano mnogu me fakase nekoa spavacka bolest ne mozev mislam da se iznaspijam toa ke mi ostane :vozbud:ama zatoa sea deka odam na rab i koa sum si slobodna stanuvam rano navika pusta :kez:

Член од
26 декември 2008
Мислења
70
Поени од реакции
7
6-7 сати.. малце се во споредба со децава шо ги знам тие спија по 14 и фазла... исто и сестрами многу спија.. јас нз на кого сум истерана :P

Jack Bauer.

Претседател на Р.Кајгана
Член од
22 октомври 2009
Мислења
55
Поени од реакции
1
Зависи....Сега ако легнам ќе станам утре кај 15:00 сатот...:helou:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
прва смена во школо кога сум...легнувам во 2-3-4 станувам у 6:30, во школо ако може некој час да преспијам добро, ако не неспијам. Па ке си дојдам дома накај 2:30-3 саат ке си легнам и станувам накај 7-8-9 саат навечер...и по толку спијам. А ако не спијам после школо и глава ме боли, и стомак ме боли и како издрогиран да сум се понашам

Член од
25 септември 2009
Мислења
91
Поени од реакции
10
Како ќе се навикнам потоа многу тешко се одвикнувам.
Ако се навикнам да си легнам во 12 и да станам во 8, на пример не знам што да направам друго не бива.
А и сум забележала дека на пролет мноогу повеќе спијам отколку некои други периоди. Баш чудно - пролет:toe: кога природата се буди јас спијам на големо

Член од
14 октомври 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
Za da se osekam naspieno ubavo mora da otspijam 8 saati.Se sto e pomalku ne mi e ok.Ama cesto znam toa vo praksa da ne go primenuvam i da bidam hronicno nenaspana.

Б

Бат Елохим

Гостин
најчесто од 2 до седум. може и покасно да си легнам ама ако не сум на работа другиот дел или ако е викенд

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
по природа сум ноќна птица и немам проблем за седење па така од 1 наве4ер до 10 на утро.можи и во три да си легнам наве4ер нема проблем :pos2:

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Зависи од време и околности. Кога е лето спијам и по 13-14 саати, а зимо пошто има школо ова она 8-9 саати. :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom