Колку спиете?

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
Ауууу спијам ептен малко :) Ке си легнам у 1-2 и ке треба да станам у 7 за на школо и секој ден истата песна ама дојде ли Петок - Сабота спијене ли имаа лелее и после па исто :))

I

Intex

Гостин
Оваа недела сум стално со по 5-6 саати сон. Легнувам во 1-2, станувам во 7. Страшно. Едвај издржувам. : (

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
без 10/11 сати не поминувам .. ако станам порано мора да преспијам па макар и преспивањето да е во десет сато сабајле :toe:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
My phone rings at 07:00

I get up at 07:15

I go to work at 08:00

I return from work at 17:00

I go to bed at 21:00

I go to sleep at 01:00

Тоа за периодов :smir: ... така сум малку down ... pozz:smir:

SPAMS

Спејси нарко истражувач
Член од
25 април 2010
Мислења
78
Поени од реакции
5
2-4 саати веќе едно 3 години и супер финкционирам:salut:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
2-4 саати веќе едно 3 години и супер финкционирам:salut:
Или лажеш или си фрик! :pipi:
Јас во просек спијам по 7 часа и ако подолг временски период немам време за спиење па намалувам на 6 или 5 тешко ми е, замаена сум цела, за ништо не ме бива.

T

Tetro

Гостин
и мене вака ми се фаќа, по 2-3 саати едно 3-4 дена по ред, ама не може вака засекогаш. Некогаш дури 2-3 саати на 2 наврати.
у слободно време се надокнадува изгубеното време

SPAMS

Спејси нарко истражувач
Член од
25 април 2010
Мислења
78
Поени од реакции
5
Јас во просек спијам по 7 часа и ако подолг временски период немам време за спиење па намалувам на 6 или 5 тешко ми е, замаена сум цела, за ништо не ме бива.
не бре максимум 5 саати некад ако викендот е ептен долг иначе у навика ми е , битно е исхраната да биде во ред ..
а и кога ќе видиш пола ден да го преспиеш , секој ден да го преспиваш пола ден , пола живот у спиење .. таа помисла некад ме напнува малце ..

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
5-6 саати..
Легнувам кај 2 и пол или 3 и секогаш се разбудувам во 09:00.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
и мене вака ми се фаќа, по 2-3 саати едно 3-4 дена по ред, ама не може вака засекогаш. Некогаш дури 2-3 саати на 2 наврати.
у слободно време се надокнадува изгубеното време
ааа значи преспиваш преку ден. Јас до пред две недели никогаш ама НИКОГАШ не преспивав преку ден, дури ни како малечка ама сега бев ептен во таков период па неможев да го издржам темпото па почнав да преспивам ако може тоа така да се нарече..јас попрво би рекла се онесвестував :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom