Колку се обвинувате?

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.024
Поени од реакции
609
За се што ми се случува сум одговорен јас.Така да за нешто лошо се обвинувам себе си..а исто така и за добрите работи си ги препишувам на себе како моја одговорност и заслужност
 

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Во принцип кога ќе ја утнам работата најлегитимно си признавам дека сум направила грешка и се трудам до максимум да ја поправам, ако постои можност да се опраи работата.Не ми е тешко да се соочам со моите грешки, зошто секогаш стојам зад сите мои направени работи, па така не бегам и од сносување на вината.
 
Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.554
Си гризам од поливот орган и криво ми е 3 дена.:uvo:
 

Марко!

Алфа
Член од
6 февруари 2010
Мислења
272
Поени од реакции
14
Не се обвинувам.Правам напори за да ја поправам грешката - меѓутоа ако некој нема толеранција,тоа не е мој проблем,туку негов.Ја не планирам ниту да молам ниту да се валкам на колена.

„Извини,згрешив“ е моето извинување откако ќе сфатам дека нешто сум усрал.И не се замарам со тоа дали извинувањето ќе биде прифатено или не.Јас завршувам со извини.:helou:
 
S

StereoLove

Гостин
Се обвинувам кога знам дека сум крива дека сум згрешила.Но за моите дома секогаш сум јас за нешто виновна.
Виновна ако однема вода,виновна што дедо ми е болен и такви ствари.
Па подоцна се обидам да ги поправам работите онаму кај што сум згрешила.
 

Ошо

I like to disturb people.
Член од
23 септември 2009
Мислења
73
Поени од реакции
5
Не не се обвинувам ... И не се каам за моите постапки затоа што се направени со причина ...

Не знам што друго да кажам ...
 

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Кога ќе направам некоја грешка, ми е криво и гледам да ја исправам по брза постапка. Можеби во првите мигови чувствувам малку вина за тоа што сум го направил, но тоа не трае долго. Едноставно животот продолжува, учам од своите грешки и гледам никогаш повеќе да не ги повторам.
 
H

^HITMAN^

Гостин
За се сум сам виновен. Сам донесувам одлуки и самиот одговарам за последиците. Не претерувам и не се обвинувам за се и сешто, зашто нешто не испаднало онака како што сум сакал, но одговорноста никогаш не ја префрлам на друг.
 
Член од
23 март 2010
Мислења
24
Поени од реакции
1
sekogas se obvinuvam i koga treba i koga ne, samo so vredi koga gubitnik sum si samo jas i nikoj drug,no sto e tuka odime ponatamu kon novi pobedi ili porazi seedno mi e :tapp:
 
T

TaMчЕ

Гостин
Лупам глава од ѕид се додека не си јa исправам грешката...а дури знам и да се нервирам за глупости, буквално и кога не е до мене...
се убивам од плачење :toe: емотивна џемска што да правиш :icon_lol:...шала на страна некако полесно ми е од кога ќе си се исплачам
 
V

vlako088

Гостин
Искрено премногу... Некои велат тоа е добра особина ни мене ме исцрпува но тоа сум јас...
 
Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.099
Да се обвинувам, таква сум секогаш себе се прекорувам, затоа кога сметам дека за нешто сум погрешила или повредила некој ненамерно се извинувам, не ми е тешко да го направам тоа. Луѓе сме се случува, сите грешиме понекогаш.
 
Член од
13 април 2008
Мислења
7.589
Поени од реакции
6.945
Реален сум. Кога знам дека е во прашање моја грешка, пропуст или нешто сум можел далеку подобро да направам, тогаш никому не се лутам, ниту пак барам некој од надвор кон кого би покажал прст. Најчесто ми паѓа расположението, фрустриран сум и знам да отерам се у три лепе пи....... Ии така. А откако ќе се оладам, смирувам топка, ја согледувам 'штетата' правам проценка што и како може понатаму да корегирам.
 
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.893
Koга ќе направам голема грешка се обвинувам самиот себе.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom