Epten sum gurman. Golem kef mi pravi, da ne recam, ama gjoa sex mi e! Sega vo letni denovi nesto organizmot ne mi podnesuva teska hrana, pa jadam isklucivo ovosje i +sokovi. I toa non-stop.
Ja namaliv .. srejkna sum ako jadam ruchek ednash na den.. inache kafe sho me drzi budna.. i cigari.. svatif deka ne trebit poveke .. osven alkoholo na vecher (=
У последно време си јадам стандардно по три пати ама во поголема количина така да си го враќам пак назад меот. :icon_roll Мора да ја земам таа киви диетата од Еко за да станам чанг-шланг пред одење на одмор затоа шо планирам да бркнам пичиња со тесни блузичиња и да ги возам по тесни уличиња.
Деновиве,едвај еднаш.Летово маста ми ја вади.Глад не чувствувам, баш ми е супер,што се однесува до јадењето. И кога јадам,јадам лесна храна,салати,некој сендвич,со многу течност.
Супа обавезна!
Jas ne sum za greota obozavam da gotvam mnogu no dojde li leto-epten sto mi se tresat racete pa nema od sto drugo da bide i moram da jadam barem ednasali isklucivo so mnooogu voda,sokovi epten slabo,ovosje obozavam i takvi sl.raboti.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.