Колку пати јадeте во текот на денот?

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
2 pati..... najvise sum jadela 3 pati....
Sega koga e leto cel rezim na ishrana mi e isprevrten zatoa sto spijam do docna legnuvam docna i jadam retko.

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Retko jadam pogotovo vo leto ic ne mi jadi edvaj ednas denot zemam nesto za jadenje!:)

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Кога како.Пример денес неам (што ме чуди и мене).Еј сварно денес неам јадено бре.Летово ич не јадам зошто многу сум надвор пред ПЦ,играм нешто а и тешко ми иде јадењето кога е топло.А обично јадам 2 до 3 пати ама у последно време сум ослабнала 4 или 5 кила и иам 44...

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
во последно време само еднашка и пред спиење

Член од
25 мај 2006
Мислења
72
Поени од реакции
0
Jas na leto ama bas ic ne jadam, ojsh na plaza vamu tamu i se zaboravat osven voda ama bash niso ne klavam v usta

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Па сеа преку лето многу малку скоро ич нејадам.Се заборавам дека треба да јадам, а онака обично по 2 пати на ден а некад и пак коа ке заборавам по еднаш

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
таман, јес да некад ми се дешава и со едни смоки цел ден да поминам али поретко.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.103
zavisi sto jadam polesno jadenje 4-5 pati a pojako kako meso i slicno 2-3 pati

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Wuppy напиша:
Кога како.Пример денес неам (што ме чуди и мене).Еј сварно денес неам јадено бре.Летово ич не јадам зошто многу сум надвор пред ПЦ,играм нешто а и тешко ми иде јадењето кога е топло.А обично јадам 2 до 3 пати ама у последно време сум ослабнала 4 или 5 кила и иам 44...
Ти си девојче? И колку си стара и висока шо си тешка 44 кила и плус си ослабнала 4-5 кила?

Член од
24 мај 2006
Мислења
61
Поени од реакции
0
hehe! Nekad znam da jadam kako da ne sum videla hrana so vekovi i vekovi. Ama najchesto zaboravam da jadam zatoa shto se ostavam u posleden moment i se neam vreme za nishto a ne pa za hrana.Ama si znam i ja nekoj den da se opushtam da sednam pred TV i chipsot familijaren u raka, coca cola, nekoj film pa posle da se prefrlam na neshto drugo i taka.....ali sepak retko toa, samo u momenti na depresivnost ako me pukne nekad!:))

Cool

Untouchable
Член од
21 февруари 2006
Мислења
467
Поени од реакции
9
Еднаш до два пати. Зависи од денот.

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Sekogas jadam dvapati.

Член од
9 јуни 2006
Мислења
66
Поени од реакции
0
Јадам најчесто 2 пати ама ако ми се помали јадењава шо не ме најале некогаш може и до 3 пати

Kajgana Shop

На врв Bottom