Тоа не е проблем бате

Ке се викаат почесто бендови и ке се гласа... Пример... Овој месец ке се вика треш бенд... стаени на листа 4-5 бенда и гласање (се разбира и тие 4-5 со гласање на нет на форум било како...) Проблемот е у тоа шо пример ја ко трешер нема да даам пари за блек (пример давам ја би дал ако стварно успее вакво нешо) некој од пауер металците нема да дае за дет и слично...
ја тоа и сакав да ти го кажам...
се разбира, има и исклучоци но многу се малку
на пример, ја би отишол на некоја треш групичка иако не ја слушам таа музика, би отишол на некоја гринд свирка... се разбира дека е боље на таква свирка да отидам него ли на некоја техно-транс,турбофолк заебанција у кафичите низ земјава...
Abe milane kda bolje razmislis bolje i nie da sme kako niv

...ni razmislues ni ramnjas-site se ''metalci''...a ne vaka da potresueme sto bi rekol stevo.......

:jaj:
јесте да се потресуемо, и ја и ти, свите на овај форум са потресени од тој што има фејкерски фаци низ оваа државичка, на кои филмот у кој глумат им е побитан од музиката(која изопште не гу ни слушат)
Ете и тој е уште една битна работа заради која металот у македонија е на толку ниско(така да се изразим) ниво... Луѓе кои се праат некои јаки металци ова-она место да идат на некоја метал свирка, се фрцкаат по кафичите, за да сите околу нив видат дека овие се демек различни, металци и тн и тн...