Колку деца би сакале да имате?

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Член од
29 март 2009
Мислења
110
Поени од реакции
1
2 девојчина и едно машко. Доста се три

М

Мрак

Гостин
Сакам да имам 2 деца.Двете да бидат машки и една година разлика да бидат.Тоа ми е животен сон,многу би била среќна кога би ми се остварил.Кога имаш едно дете можеби целото внимание ќе у го посветиш на него,но нема да биде убаво кога ќе нема со кого да си игра или ако мора да рча ај другар му.Ако имаш 3 па,премногу е и неможеш на сите подеднакво да им го посветиш твоето внимние.Две е најубаво,ќе се грижиш за нив супер а тие ќе бидат постојано заедно и нема да им недостасува друштво.Ех кога би имала 2 машки,секој ден кога ќе можам ќе ги шетам,ќе одиме на натпревари,ќе играме фудбал во дворот:)Многу ќе ни биде убаво..

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Три :):):) Две женски и едно машко.Женските ќе се викаат клара и мила :),а машкото андреј или марјан :):):) :pipi:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Eдно. Машко. Не би можела да трпам повеќе, како што сум слаба со нервите.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
A be 5-ka so zvezdi4ka.
Ni manje ni vise. :wink:

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
три сакам.. и трите ќе се машки.. или можда две машки и едно женско.. јакоо! Машките ќе се викет Данаил и Димитар. А женското Нина.. Абе здрави и живи да се колку сакат и какви сакат нек се..
:pipi:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Сакам да имам 2 деца.Двете да бидат машки и една година разлика да бидат.Тоа ми е животен сон,многу би била среќна кога би ми се остварил.Кога имаш едно дете можеби целото внимание ќе у го посветиш на него,но нема да биде убаво кога ќе нема со кого да си игра или ако мора да рча ај другар му.Ако имаш 3 па,премногу е и неможеш на сите подеднакво да им го посветиш твоето внимние.Две е најубаво,ќе се грижиш за нив супер а тие ќе бидат постојано заедно и нема да им недостасува друштво.Ех кога би имала 2 машки,секој ден кога ќе можам ќе ги шетам,ќе одиме на натпревари,ќе играме фудбал во дворот:)Многу ќе ни биде убаво..
Од каде сеа дека не може на сите да им посветиш внимание? Шо разлика прајт едно плус? И 4 да имаш, можеш да им посветиш внимание, но тука веке проблем се финансиите.

М

Мрак

Гостин
Од каде сеа дека не може на сите да им посветиш внимание? Шо разлика прајт едно плус? И 4 да имаш, можеш да им посветиш внимание, но тука веке проблем се финансиите.
Ние сме 3 деца во семејството,па од тоа тргнувам.Мајка ми неможе во еден ден и на работа да оди,да готви,да пере,пегла,чисти и даа се грижи подеднаво за нас.Па и тоа слободно време кое го има јас сакам да и кажам нешто,сестра ми сака друго,брат ми трето...не и е лесно...
А има голема разлика меѓу 2 и 3.Кога се 2 на некој начин ќе успееш да им посветиш доволно внимание,да разговарате,да се грижиш за нив...кога се 3 едно плус ти доаѓа,па неможе исто да биде:smir:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Па мислам дека две деца ќе ми бидат доволни. Со оглед на тоа дека јас сум сам, нема ни брат ни сестра, па на моменти и е глупо така (ама ок си има и свои преднсоти тоа), нејќам да имам само едно дете. Па со оглед на финансии и сите тие глупости две деца ќе бидат таман, а ако имам вишок на пари мо=е и повеќе зошто да не.

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
50... паравојска планирам да прам... Машки ако се добро ќе биде ...:pos2:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Ние сме 3 деца во семејството,па од тоа тргнувам.Мајка ми неможе во еден ден и на работа да оди,да готви,да пере,пегла,чисти и даа се грижи подеднаво за нас.Па и тоа слободно време кое го има јас сакам да и кажам нешто,сестра ми сака друго,брат ми трето...не и е лесно...
А има голема разлика меѓу 2 и 3.Кога се 2 на некој начин ќе успееш да им посветиш доволно внимание,да разговарате,да се грижиш за нив...кога се 3 едно плус ти доаѓа,па неможе исто да биде:smir:

И ние сме тројца, па доволно внимание ни е посветено на сите. Затоа сме две женски за да и помогнеме во чистењето па така подеднакво да има време за сите нас. :smir:

Член од
12 април 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
jas bi sakala da imam edno dete...neznam zosto no nejkam mn deca,ako bide masko bi se vikalo stiven ako e zensko dijana ili melani:back:

Lucy in The Sky

A girl with kaleidoscope eyes
Член од
8 март 2009
Мислења
304
Поени од реакции
34
Би сакала две... едно машко и едно женско.
Машкото ќе се вика Пол, а женското Луси :)

Kajgana Shop

На врв Bottom