Од каде сеа дека не може на сите да им посветиш внимание? Шо разлика прајт едно плус? И 4 да имаш, можеш да им посветиш внимание, но тука веке проблем се финансиите.Сакам да имам 2 деца.Двете да бидат машки и една година разлика да бидат.Тоа ми е животен сон,многу би била среќна кога би ми се остварил.Кога имаш едно дете можеби целото внимание ќе у го посветиш на него,но нема да биде убаво кога ќе нема со кого да си игра или ако мора да рча ај другар му.Ако имаш 3 па,премногу е и неможеш на сите подеднакво да им го посветиш твоето внимние.Две е најубаво,ќе се грижиш за нив супер а тие ќе бидат постојано заедно и нема да им недостасува друштво.Ех кога би имала 2 машки,секој ден кога ќе можам ќе ги шетам,ќе одиме на натпревари,ќе играме фудбал во дворотМногу ќе ни биде убаво..
Ние сме 3 деца во семејството,па од тоа тргнувам.Мајка ми неможе во еден ден и на работа да оди,да готви,да пере,пегла,чисти и даа се грижи подеднаво за нас.Па и тоа слободно време кое го има јас сакам да и кажам нешто,сестра ми сака друго,брат ми трето...не и е лесно...Од каде сеа дека не може на сите да им посветиш внимание? Шо разлика прајт едно плус? И 4 да имаш, можеш да им посветиш внимание, но тука веке проблем се финансиите.
xaxaxa.x.ax.a....50... паравојска планирам да прам... Машки ако се добро ќе биде ...:pos2:
Ние сме 3 деца во семејството,па од тоа тргнувам.Мајка ми неможе во еден ден и на работа да оди,да готви,да пере,пегла,чисти и даа се грижи подеднаво за нас.Па и тоа слободно време кое го има јас сакам да и кажам нешто,сестра ми сака друго,брат ми трето...не и е лесно...
А има голема разлика меѓу 2 и 3.Кога се 2 на некој начин ќе успееш да им посветиш доволно внимание,да разговарате,да се грижиш за нив...кога се 3 едно плус ти доаѓа,па неможе исто да биде:smir: