Колку време траеше вашиот прв секс ?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Мојот беше живи комедии....јас 15 таја 19,мене страво в коски у пм...и ај сеа демек да почниме,и да ставам кондом,и дури го отварав во глава ми поминуваја мисли од типот,ами сеа шо прајме,леле че ебавам не ми се верува,абе ај уште си мал,имаш време,еее цел живот пред тебе е ова она...и од трема голема ми падна.:nesum: И типкава си заспа....и јас сеа така лежам в кревет,сио разочаран,си викам,ова ко го пропуштив сеа кизнај кога....и лежам така,и оооп се разбуди овај долу,СТАНУВАААААЈ и викам на оваа,и ајде почнавне,памтам само дека 15 мин гаѓав,и погодив одвај некако,и сеа си викам ај ко на порничине...и ко и влегов со лакта в сурат,в бубрези нафилман така,по 5 мин ми вика,ај достатие сеа за сеа,утре пак,сеа да ми помина модрициве првин...:kesa:

Е вторио пат траеше некој 7-8 минути,опуштено:pos2: и типкава ми вика ,ај пак,и јас и се пулам мангупски,шо ти е мори и викам:)и станав си излегов ко некој ебач јак да неречам:pos2::pos2::pos2:
А бе бруки живи бев...

Член од
2 јануари 2008
Мислења
107
Поени од реакции
0
23 min i 14 sec ..

Еби , еби .. не свршува , па бидна конечно работата

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Беше као да ме колат :vozbud: и тоа не само првиот пат туку едно 10 пати отспосле шо химен ќе имав не знам :pos2: мочен химен у секој случај!

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Беше као да ме колат :vozbud: и тоа не само првиот пат туку едно 10 пати отспосле шо химен ќе имав не знам :pos2: мочен химен у секој случај!
Ти ко мене...:smir:јебига лошо стварно.....
низ шо требеше да се поминит...:nesvest:

Marionka_z

Omnia mea mecum porto
Член од
16 јануари 2009
Мислења
208
Поени од реакции
29
Поим немам, зашто и мојата голгота траеше со денови. Ај оваа вечер малку, па боли, па ај утре малку, па пак боли, па ми се смачи мене, а нему не знам. Ама на крајот стиснав заби, ќути и трпи и ќе помине. Така да официјалниот чин траеше релативно кратко, не беше мн.убаво и едвај чекав да заврши.

Член од
14 јануари 2009
Мислења
37
Поени од реакции
1
:salut:leleee luge me isplasivte. ova sto ke go napisam i ne e za pofalba ali toa e :( jas imam 27g i se uste sum go nemala prviot pat mislev deka sum spremna ali posle se ova sto procitav... moze i nekoj komentar deka bilo bas ubavo :) a ovoj mojot sto si go sakam e mnogu iskusen ama ne znae za moeto neiskustvo :( pa ajde vie iskusni poucete me pls :)
prepusti mu se na poiskusniot ali ipak daj mu do znaenje za poise da pazi...+ neka ne te plasi od toa so si go procitala na forumov.sekoj si e prikazna za sebe taka da realtivno e toa dali ke te boli ili ne...najbitno e da se opustis i da pazi so prai a ne samo da ti go opne bez veza...good luck

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
3 дена
2 дена молење
3 часа тражење место
пола саат до дека се соблече
10 мин да ја средам по што беше невина и да ја убедам дека без кондом е поубаво
и коа да видам само 3 мин
1 саат утешување

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
појма немам, изгледа беше кратко што не се сеќавам добро.

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
можеби срамота е али чинот 5 мин дали траеше и ич не ми беше посебно следниот пат болје беше...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Не беше баш кратко али... не беше ни убаво, па мојот мозок автоматски ги избриша повеќето спомени :)

Kajgana Shop

На врв Bottom