- Член од
- 5 август 2007
- Мислења
- 3.588
- Поени од реакции
- 2.617
Мојот беше живи комедии....јас 15 таја 19,мене страво в коски у пм...и ај сеа демек да почниме,и да ставам кондом,и дури го отварав во глава ми поминуваја мисли од типот,ами сеа шо прајме,леле че ебавам не ми се верува,абе ај уште си мал,имаш време,еее цел живот пред тебе е ова она...и од трема голема ми падна.:nesum: И типкава си заспа....и јас сеа така лежам в кревет,сио разочаран,си викам,ова ко го пропуштив сеа кизнај кога....и лежам така,и оооп се разбуди овај долу,СТАНУВАААААЈ и викам на оваа,и ајде почнавне,памтам само дека 15 мин гаѓав,и погодив одвај некако,и сеа си викам ај ко на порничине...и ко и влегов со лакта в сурат,в бубрези нафилман така,по 5 мин ми вика,ај достатие сеа за сеа,утре пак,сеа да ми помина модрициве првин...:kesa:
Е вторио пат траеше некој 7-8 минути,опуштено:pos2: и типкава ми вика ,ај пак,и јас и се пулам мангупски,шо ти е мори и викам
и станав си излегов ко некој ебач јак да неречам:pos2::pos2::pos2:
А бе бруки живи бев...
Е вторио пат траеше некој 7-8 минути,опуштено:pos2: и типкава ми вика ,ај пак,и јас и се пулам мангупски,шо ти е мори и викам
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
А бе бруки живи бев...