[MkD]Scout
~Fade to Black~
- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 1.485
- Поени од реакции
- 9
де бе луѓе од што се исплашивте од сајтот??
јас како верен кајганџија си ги пробав силите со сајтот и ве уверувам дека нема ништо лошо во него..
се регистрирав и дознав само дека тој е некој следбеник на myspace.com (нема врска со мајспејс ама слична е тематиката на сајтот)
како и да е ако сеуште не верувате повелете го сликав процесот на регистрацијата..(јас не најдов многу употребливост на сајтот)!
еве го првиот чекор од кога ке кликнете JOIN NOW на првата страна!
ПОТОА следеше..
ЧЕКОР 2 ама несакајки го избришав а ме мрзеше да се регистрирам повторно..
таму само ви даваше линк до домашната страна на меилот кој го имавте наведено..мене ми беше хотмаил.ком..
и потоа ми стигна маил со автентикација
па потоа следеше чекор ТРИ
и тоа е тоа..нема ама буквално ништо страшно!
а да одговорам на темата..
Каков човек поставува такво прашање кога веке е седнат на интернет и разгледува по форуми?
Се знае дека има корист инаку тогаш зошто половина скопје би ставило интернет??
јас на пример кога ме интересира било што нагласувам БИЛО ШТО едноставно гуглам малку и со надеж наоѓам се што ми треба..
Така научив да плетам, да работам на фотошоп и разноразни други програми..научив многу работи од медицината,машинството и ред други насоки!
како и да е..се се сведува до кој како го сфаќа интернетот...
јас како верен кајганџија си ги пробав силите со сајтот и ве уверувам дека нема ништо лошо во него..
се регистрирав и дознав само дека тој е некој следбеник на myspace.com (нема врска со мајспејс ама слична е тематиката на сајтот)
како и да е ако сеуште не верувате повелете го сликав процесот на регистрацијата..(јас не најдов многу употребливост на сајтот)!
еве го првиот чекор од кога ке кликнете JOIN NOW на првата страна!
ПОТОА следеше..
ЧЕКОР 2 ама несакајки го избришав а ме мрзеше да се регистрирам повторно..
таму само ви даваше линк до домашната страна на меилот кој го имавте наведено..мене ми беше хотмаил.ком..
и потоа ми стигна маил со автентикација
па потоа следеше чекор ТРИ
и тоа е тоа..нема ама буквално ништо страшно!
а да одговорам на темата..
Каков човек поставува такво прашање кога веке е седнат на интернет и разгледува по форуми?
Се знае дека има корист инаку тогаш зошто половина скопје би ставило интернет??
јас на пример кога ме интересира било што нагласувам БИЛО ШТО едноставно гуглам малку и со надеж наоѓам се што ми треба..
Така научив да плетам, да работам на фотошоп и разноразни други програми..научив многу работи од медицината,машинството и ред други насоки!
како и да е..се се сведува до кој како го сфаќа интернетот...