Кои се благодетите на интернетот?

• Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување

...

• ...

Гласови: 80 89,9%
  • ...

Гласови: 9 10,1%

• Вкупно гласачи
    89

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
де бе луѓе од што се исплашивте од сајтот??
јас како верен кајганџија си ги пробав силите со сајтот и ве уверувам дека нема ништо лошо во него..
се регистрирав и дознав само дека тој е некој следбеник на myspace.com (нема врска со мајспејс ама слична е тематиката на сајтот)
како и да е ако сеуште не верувате повелете го сликав процесот на регистрацијата..(јас не најдов многу употребливост на сајтот)!
еве го првиот чекор од кога ке кликнете JOIN NOW на првата страна!

ПОТОА следеше..
ЧЕКОР 2 ама несакајки го избришав а ме мрзеше да се регистрирам повторно..
таму само ви даваше линк до домашната страна на меилот кој го имавте наведено..мене ми беше хотмаил.ком..

и потоа ми стигна маил со автентикација

па потоа следеше чекор ТРИ

и тоа е тоа..нема ама буквално ништо страшно!

а да одговорам на темата..
Каков човек поставува такво прашање кога веке е седнат на интернет и разгледува по форуми?
Се знае дека има корист инаку тогаш зошто половина скопје би ставило интернет??
јас на пример кога ме интересира било што нагласувам БИЛО ШТО едноставно гуглам малку и со надеж наоѓам се што ми треба..
Така научив да плетам, да работам на фотошоп и разноразни други програми..научив многу работи од медицината,машинството и ред други насоки!
како и да е..се се сведува до кој како го сфаќа интернетот...

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Има бе корист, како да нема, па се во светот се работи праку интернет, па ако сакаме да напредуваме и да сме во тек со напредокот ке има и тоа голема корист

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
mettalhammer напиша:
ДА, проверете само со регистрација на линкот

www.agloco.com/rBBBF7654

и потоа добро прочитајте ја содржината на сајтот.

Целиот процес зазема околу 5 минути.
ЗАШТО БИ ГО БАРАЛЕ ОДГОВОРОТ НА ОВА ПРАШАЊЕ НА ОВАА СТРАНИЦА?
абе дај бришете ова вирусов, некој љубопитен ќе го јаде!:hitler:
едит: скаут, храбриот витез отиде во забранетата зона и откри.. ништо. немат вирус!
=)

N

NeMiRnA

Гостин
Osven za proekti za nisto drugo,mi se poremeti cel bioritam,ziva nenaspana sum i okorev

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.448
Поени од реакции
7.855
Ех порано инфо за журка, или за омилена група, па се барало по списанија, се арчеа пуно пари за да се види најновото ферари у списани е за коли. Проекти за у школо, се остануело по библиотека по цело попладне, навечер се пишуваа семинарски....
Ех деца, децаааа....
Не знаете колку сте привилегирани.
Бај д веј, сеа којзнае шо ќе работеф да немаше интернет, најверојатно ќе беф невработен. Или ѕидар.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Па нормално дека имаме корист од интернетот.. пребарување на податоци, рани информации.. Јас неколку часа во денот поминувам на интернет. Најчесто читам некои новости спуштам песни и филмови идам по форуми..

J

JohnnyMass

Гостин
Па да немаше корист сигурно немаше 4 милијарди луѓе на светов да вели дека интернетот е најдоброто нешто за брзо информирање.
Или сите тие се во грешка?
Btw другите две милијарди немаат леб да јадат или имаат над 70 год така да на нив нетот им е стран поим.:wink:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
kpbKENGUR напиша:
јас не се осмелувам да кликнам на линкчето.. шознам може има вируФче! =)
и онака прашањето не ми е на место..
Temava e bas na mesto. Od ova nie so go pravime na internet t.e. gubenje vreme po forumi nema air ama ima luge sto od internet pari praat. Inace koj ja izmislil ovaa stvar (mislam na forumive) alal da mu e.:helou:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Секако дека има корист. Најдобри се огласите што ги има по нет-ов, виртуелното дружење, и секоја информација што може да ви падне на памет, а немате идеја од каде да ја побарате.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Koj мисли дека нема корист од интернет не знам. Кој и да е тој болен чоек е:pop: :pop: :pop:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ogromna korist, definitivno, site informacii na dlanka ti se

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од