пробистипка
малечка
- Член од
- 13 август 2008
- Мислења
- 2.026
- Поени од реакции
- 130
Абе никој не знее колку години имам ?Не бе со поголеми,а за пробиштипка не знам колку години има.
Он:Ледени и Мрак
Bon Jovi so maarko
Emka i Red devil
Абе никој не знее колку години имам ?Не бе со поголеми,а за пробиштипка не знам колку години има.
Он:Ледени и Мрак
Претпоставувам дека си ми генерација...Абе никој не знее колку години имам ?
Bon Jovi so maarko
Emka i Red devil
Па кога неќеш да кажеш од каде да знаемеАбе никој не знее колку години имам ?
Bon Jovi so maarko
Emka i Red devil
сместено Драчево ама брат 2 год сум поголема ќе одговарам пред законота-аааа..не неее
Ледениот го сместивме со Д_17
ти со пробиштипка.....и ја нз колку год има али нема везе
:pos2::pos2::pos2::pos2:Еј Даниелче ќе мораме врскава да ја држиме у тајност инаку ќе те пратат во затвор, а тоа нема да го издржам јас:pos2::pos2::pos2:сместено Драчево ама брат 2 год сум поголема ќе одговарам пред законот
Јавно објавено дека нашата врска е во тајна:pos2::pos2::pos2::pos2:Еј Даниелче ќе мораме врскава да ја држиме у тајност инаку ќе те пратат во затвор, а тоа нема да го издржам јас:pos2::pos2::pos2:
ДаааааааааааЈавно објавено дека нашата врска е во тајна
Абе ајде каква навивачка поголеми не бива барај таму некој друг ако може ако не здравјеНа мојата
Мики и Гема
Николче и Мрак
Акси и навивачка
Само немој некој да се осмели да ми ја земе Д_17 оти ќе си купа каљашњиков и че го пукам.
Абе поубаво е со поголема....Поискусна е ебаго....Еве и кај мене Д_17 е поголема па супер ни е:pos2::pos2:Абе ајде каква навивачка поголеми не бива барај таму некој друг ако може ако не здравје