Mikiyo San
-.-
- Член од
- 27 март 2009
- Мислења
- 1.051
- Поени од реакции
- 112
Акси...Тинна без пари ја давам зимај..денес има утре нема
Абе ти ја даваш можеби таа не се дава.Акси...Тинна без пари ја давам зимај..денес има утре нема
аа не...ја на Iceboy сум му кум....за другите нз.....а и многу ќе ви се фатат кумства:pos2:Ја и Бобан сме кумовце на сите од вас. Кажувајте кога свадбата оти помина возот стари ергенчиња останвате..( абе деца навреме превземајте мерки ко јас и Бобан... за две-три години и внучиња ке имаме)
На мојата...ех дечиња мојата замина ЕХЕЕ. НЕго вашите... И не се секирај Драчевчанецу Бобан ке одврза кесетона свадба че ме викните??
Може јас се слагам да ми бидете вие кумовиВерувам дека и Д_17 ќе се слошиЈа и Бобан сме кумовце на сите од вас. Кажувајте кога свадбата оти помина возот стари ергенчиња останвате..( абе деца навреме превземајте мерки ко јас и Бобан... за две-три години и внучиња ке имаме)
Не со летви, со каљаш че те пукам бре ееееееееееееејустари да.....не ме бидуе мене за кум...ко ќе им лупнам некои имиња на децата ќе ме бркаат после со летви,по селотака да.....препуштено ви е:helou:
Јас ќе ти бидам тебе кум бе. не се секирај бе брат, јас сум тука.А на мене нема кој да ми е кум
Ај да праиме групњак на мсн? и да се договориме за кумство... датуми имиња...Може јас се слагам да ми бидете вие кумовиВерувам дека и Д_17 ќе се слоши
Не со летви, со каљаш че те пукам бре еееееееееееееј
Јас ќе ти бидам тебе кум бе. не се секирај бе брат, јас сум тука.
Е ајде може само ја на неколку имам мсн.Ај да праиме групњак на мсн? и да се договориме за кумство... датуми имиња...