Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Јоване ми ти се дивимо!!!
Да, да, ова е мојата нова спешл колекшн по повод Валентајн за сите заљубени хомо, хетеро, и би личности и парови
Јоване ми ти се дивимо!!!
II Jovane od kaj moze da ja kupime...kolekcijava???Да, да, ова е мојата нова спешл колекшн по повод Валентајн за сите заљубени хомо, хетеро, и би личности и парови
Еве уште нешто од колекцијата
На касата на Универзалната сала, во Југотон, Чув Де Чув, Камарат во Рамстор и цвеќара Розе Веро два.II Jovane od kaj moze da ja kupime...kolekcijava???
ти многу знајш за која прам муабет :baeh::baeh::baeh:
нема врска ова, шпекулации само, трачеви и невистини :star:Ај дек знам.
Маре од струга, таја со најголемите.
И немој си негирал
нема врска ова, шпекулации само, трачеви и невистини :star:
а иначе... стварно најголеми имат во цело школо? :motor:
ај ко ќе дојдам натака ќе проверамНе.
Јас и` го извајв тој муабет:back:
ај ко ќе дојдам натака ќе проверам
Ќе му пуштам фри примерок на маж ти да ти го поклонит саботаДа провериш.
Еј...а колекцијава?:wub:
Ќе му пуштам фри примерок на маж ти да ти го поклонит сабота
во пакет со син и или не?Маја Вуќичевич со тој модераторот(H) од Битола.:wink::wink::wink:
Абеее...види Дарк..ја обично не пребирам...ретко да изјавам желба за некоја од форумов...обично обратно е! Тие изразуваат желби јас само им ги исполнувам Инаку првпат коа слушнав Маја Вукичевиќ дека е тука...јас си реков...ова е посебен предизвик!...Маја просто ја обожавам. Веќе еве..ја имам сликата у мојата глава...се надевам и вие можете да замислете. Онака...у списанието Скандал...на насловна:Шмекерот сакаше со Маја Вуќичевиќ бе.
ќе ми местиш 69 женски од гимназија твоја смена и 31 од другана и рачунај оддолжена си миЕјјјјјјјјјјјјј фала многуу:wub:. Како би ти се оддолжила?
Грешка имаш, вака ќе биде...Маја Вукичевиќ фатена на дело како му ги откопчува панталоните на Шмекерот?...а кој е Шмекерот?...продолжение на стр.3