Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265

Јоване ми ти се дивимо!!!
Да, да, ова е мојата нова спешл колекшн по повод Валентајн за сите заљубени хомо, хетеро, и би личности и парови :pipi::pipi::pipi::pipi:

Еве уште нешто од колекцијата

DeepPurple

* Belly Fairy *
Член од
16 јануари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
10
Да, да, ова е мојата нова спешл колекшн по повод Валентајн за сите заљубени хомо, хетеро, и би личности и парови :pipi::pipi::pipi::pipi:

Еве уште нешто од колекцијата
II Jovane od kaj moze da ja kupime...kolekcijava???

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Ај дек знам.
Маре од струга, таја со најголемите.
И немој си негирал:lut:
нема врска ова, шпекулации само, трачеви и невистини :star:
а иначе... стварно најголеми имат во цело школо? :motor:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Илијаико и Мими Симоновска:vozbud:...едноставно спротивностите ги спојува и тоа ќе ги натера да се скљавтаат!

Шмекерот сакаше со Маја Вуќичевиќ бе.
Абеее...види Дарк..ја обично не пребирам...ретко да изјавам желба за некоја од форумов...обично обратно е! Тие изразуваат желби јас само им ги исполнувам :) Инаку првпат коа слушнав Маја Вукичевиќ дека е тука...јас си реков...ова е посебен предизвик!...Маја просто ја обожавам. Веќе еве..ја имам сликата у мојата глава...се надевам и вие можете да замислете. Онака...у списанието Скандал...на насловна:
Маја Вукичевиќ фатена на дело како му ги откопчува панталоните на Шмекерот?...а кој е Шмекерот?...продолжение на стр.3 :)

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Ејјјјјјјјјјјјј фала многуу:wub:. Како би ти се оддолжила?
ќе ми местиш 69 женски од гимназија твоја смена и 31 од другана и рачунај оддолжена си ми :pipi:

Маја Вукичевиќ фатена на дело како му ги откопчува панталоните на Шмекерот?...а кој е Шмекерот?...продолжение на стр.3 :)
Грешка имаш, вака ќе биде...
Маја Вукичевиќ фатена на дело како му ги откопчува панталоните на Шмекерот?...а која е Маја?...продолжение на стр.3 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom