Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино

Јоване ми ти се дивимо!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, да, ова е мојата нова спешл колекшн по повод Валентајн за сите заљубени хомо, хетеро, и би личности и парови![]()
Јоване ми ти се дивимо!!!
II Jovane od kaj moze da ja kupime...kolekcijava???Да, да, ова е мојата нова спешл колекшн по повод Валентајн за сите заљубени хомо, хетеро, и би личности и парови
Еве уште нешто од колекцијата
![]()
На касата на Универзалната сала, во Југотон, Чув Де Чув, Камарат во Рамстор и цвеќара Розе Веро два.II Jovane od kaj moze da ja kupime...kolekcijava???
ти многу знајш за која прам муабет :baeh::baeh::baeh:
нема врска ова, шпекулации само, трачеви и невистини :star:Ај дек знам.
Маре од струга, таја со најголемите.
И немој си негирал![]()
нема врска ова, шпекулации само, трачеви и невистини :star:
а иначе... стварно најголеми имат во цело школо? :motor:
ај ко ќе дојдам натака ќе проверамНе.
Јас и` го извајв тој муабет:back:
ај ко ќе дојдам натака ќе проверам![]()
Ќе му пуштам фри примерок на маж ти да ти го поклонит саботаДа провериш.
Еј...а колекцијава?:wub:
Ќе му пуштам фри примерок на маж ти да ти го поклонит сабота![]()
во пакет со син и или не?Маја Вуќичевич со тој модераторот(H) од Битола.:wink::wink::wink:
Абеее...види Дарк..ја обично не пребирам...ретко да изјавам желба за некоја од форумов...обично обратно е! Тие изразуваат желби јас само им ги исполнувамШмекерот сакаше со Маја Вуќичевиќ бе.
ќе ми местиш 69 женски од гимназија твоја смена и 31 од другана и рачунај оддолжена си миЕјјјјјјјјјјјјј фала многуу:wub:. Како би ти се оддолжила?
Грешка имаш, вака ќе биде...Маја Вукичевиќ фатена на дело како му ги откопчува панталоните на Шмекерот?...а кој е Шмекерот?...продолжение на стр.3![]()