DeepPurple
* Belly Fairy *
- Член од
- 16 јануари 2009
- Мислења
- 121
- Поени од реакции
- 10
KOga armasot bre, A cekaj gavol4e, ti ke si nevestata??Мислиш до сега не сме?
KOga armasot bre, A cekaj gavol4e, ti ke si nevestata??Мислиш до сега не сме?
Па тоа ќе се договорат, да не им се мешаме!KOga armasot bre, A cekaj gavol4e, ti ke si nevestata??
знам срце :back:Тука сум.
многу работи не знаеш за форумџииве, мал си, ќе пораснеш па ќе научишХахаха незнаев дека Јован и овој Ред Ѓавол биле пар.Продолжете!
Mene za deverusa ke me primite?? Na svadbata??знам срце :back:
многу работи не знаеш за форумџииве, мал си, ќе пораснеш па ќе научиш
ти да вииш шо иаме праено ја и ред девил
Леле неможам да замислам ми се лоши.Доволно сум голем да сфатам!многу работи не знаеш за форумџииве, мал си, ќе пораснеш па ќе научиш
Знаев дека нема да сфатат колку се сакаме и какви сме...знам срце :back:
многу работи не знаеш за форумџииве, мал си, ќе пораснеш па ќе научиш
Ja ve sfakjam i mislam deka e mnoogu romanti4no, tuku ke me primite za deverusa??Знаев дека нема да сфатат колку се сакаме и какви сме...
Како се издадовме, извини, моја грешка. Ај на мсн да ти ги пратам новите мои слики. :kesa::baeh::smir:
Не ми е битно тоа, јас само мислам на Јован, не можам да мислам за деверуша.Ja ve sfakjam i mislam deka e mnoogu romanti4no, tuku ke me primite za deverusa??
I ja[zEUs];2209171 напиша:Им завидувам на Девил и Јован ...
И ја сакам таква љубов ...I ja
Blaze si im
Ja sum visoka za tebe, ama po drugarki da vidam nekoja plava, do 170 visoka...[zEUs];2209190 напиша:И ја сакам таква љубов ...
Нешо не е во ред со сликите, требало малку облека да имало на сликата, барем 1%.Точно срце мое :back:
Ебиш ти деверуша, ај праќај ми побрзо сликите
Па... може да те примиме и испробаме.[zEUs];2209190 напиша:И ја сакам таква љубов ...
Даден сум ја ...или неJa sum visoka za tebe, ama po drugarki da vidam nekoja plava, do 170 visoka...
У тројка, колку романтично ...Па... може да те примиме и испробаме.