DeepPurple
* Belly Fairy *
- Член од
- 16 јануари 2009
- Мислења
- 121
- Поени од реакции
- 10
KOga armasot bre, A cekaj gavol4e, ti ke si nevestata??Мислиш до сега не сме?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KOga armasot bre, A cekaj gavol4e, ti ke si nevestata??Мислиш до сега не сме?![]()
KOga armasot bre, A cekaj gavol4e, ti ke si nevestata??
знам срце :back:Тука сум.![]()
многу работи не знаеш за форумџииве, мал си, ќе пораснеш па ќе научишХахаха незнаев дека Јован и овој Ред Ѓавол биле пар.Продолжете!
Mene za deverusa ke me primite?? Na svadbata??знам срце :back:
многу работи не знаеш за форумџииве, мал си, ќе пораснеш па ќе научиш
ти да вииш шо иаме праено ја и ред девил![]()
Знаев дека нема да сфатат колку се сакаме и какви сме...знам срце :back:
Ja ve sfakjam i mislam deka e mnoogu romanti4no, tuku ke me primite za deverusa??Знаев дека нема да сфатат колку се сакаме и какви сме...
Како се издадовме, извини, моја грешка. Ај на мсн да ти ги пратам новите мои слики.![]()
:kesa::baeh::smir:
Не ми е битно тоа, јас само мислам на Јован, не можам да мислам за деверуша.Ja ve sfakjam i mislam deka e mnoogu romanti4no, tuku ke me primite za deverusa??
Ja sum visoka za tebe, ama po drugarki da vidam nekoja plava, do 170 visoka...[zEUs];2209190 напиша:И ја сакам таква љубов ...![]()
Нешо не е во ред со сликите, требало малку облека да имало на сликата, барем 1%.Точно срце мое :back:
Ебиш ти деверуша, ај праќај ми побрзо сликите![]()
Па... може да те примиме и испробаме.[zEUs];2209190 напиша:И ја сакам таква љубов ...![]()
Ja sum visoka za tebe, ama po drugarki da vidam nekoja plava, do 170 visoka...
Па... може да те примиме и испробаме.![]()