Да, да, многу сакам и ја романтика. И више не си безнадежен, него надежен романтичар. :wink:[zEUs];2209209 напиша:Даден сум ја ...или не
У тројка, колку романтично ...
Да, да, многу сакам и ја романтика. И више не си безнадежен, него надежен романтичар. :wink:[zEUs];2209209 напиша:Даден сум ја ...или не
У тројка, колку романтично ...
:back:Да, да, многу сакам и ја романтика. И више не си безнадежен, него надежен романтичар. :wink:
Аве уште со некој нема да биде лошо, некој комшија да потражим...:baeh::baeh::baeh::baeh:A mene so koj ke me skljaftate??:baeh::baeh::baeh::baeh:
se seguvam, ja susm skljaftana
Ако де, ама ја многу сакам и тебе да те скљафтам бејбе. :wink::baeh::baeh::baeh::baeh:A mene so koj ke me skljaftate??:baeh::baeh::baeh::baeh:
Ако де, ама ја многу сакам и тебе да те скљафтам бејбе. :wink:
хаха што е тоа склафтана!?:baeh::baeh::baeh::baeh:A mene so koj ke me skljaftate??:baeh::baeh::baeh::baeh:
Ne znam, ama znam deka e mnogu upotrebuvam glagol na ovaa temaхаха што е тоа склафтана!?
СО ТЕБЕ САКАМ, СО ТЕБЕ!AJdeee , komsiii na [zEUs] navaleteeeeeeeeeeeeeeeeee!!:pos2::pos2::pos2::pos2:
Auuu Crvenoto Gavol4e bilo biseksualno... WOW... A uste so nekoj/a sakas da se skljaftas?
Sto, raskazuvajСО ТЕБЕ САКАМ, СО ТЕБЕ!
Уф што би ти правел сега.
I on ti e komsija?? Abre toj mnogu naviva...[zEUs];2209263 напиша:Може ли миланез` ...
Мора?Sto, raskazuvaj
Да комшија ми е ... па заедно ќе навиате ...I on ti e komsija?? Abre toj mnogu naviva...
Ehh ja ne sum za Milan, ja navivam za MAnchester...[zEUs];2209278 напиша:Да комшија ми е ... па заедно ќе навиате ...
Mora. Ja sum extra. TI kako si>>Мора?
Иначе не е ова местото за раскажување.
Ти како си?
Шо има тоа врска, важно е да се навија заедно ... (пр. за Македонија )Ehh ja ne sum za Milan, ja navivam za MAnchester...