Ne mozam da podnesam luk, kromid, pras i se od takov vid. Drugo sto ne podnesuvam palenta (ona edno zolto so beli tocki, vo gradinka ni go serviraa), polzavi isto, a mislam deka bi mozel da povratam ako probam pivtija ili pacha seedno...
Не можам да поднесам узо. Никогаш не сум се начукал од него, ама едноставно самиот мирис ми е одвратен (башка шо е гејладски пијалак:nenene
Од јадења, иако многу сакам месо, не можам да поднесам неисчистено месо, со врзно ткиво или со кожичка. Не можам да поднесам храна од типот не леќа, грав, боранија и сл, иако знам дека е многу здрава и хранлива, па никогаш не ја одбивам кога е на домашно мени, попрво би ја изел со сила, одколку да ја одбијам.
не пијам ракија во ниеден случај, а храна што не ја сакам е манџи во кои плива се и сешто, пачи, чкембе, внатрешни органи(ууууфффф), ретко јадам грозје, многу ми е благо, а не сакам ни леќа.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.