Кое е вашето хоби ?

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Хоби... баскетче, пливање.:smir:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Порано се замарав со бродомоделарство, убаво ми идеше али после 3-4 години ми здосади, иначе идев на натпревари итн.. затоа велам убаво идеше али коа ке ти скурчи готово е...
а сеа ке викажам и з`ш ми скурчи.
Праев еден брот можеби едно 3/4 месеци беше јахта на два ката, во иста просторија пред нас беа ракетните моделари а после нас овие кукички што градат и електричарите.
И скоро бев пред крај, мотор му вградив, едро, пропелери и сето тоа и едно сабајле идам во работилницата и глеам некој ми го расклопил.
Немате претстава колку сум се изнервирал, му кажав на професорот и ми рече одпочеток да почнам и баталив...
Сеа моментално најактивно хоби ми е Кајгана и ГсмХостинг форумите.
Исто така и работата што ја работам еден начин ми е хоби оти ако сакам си ја работам ако не не морам.
п.с. сервисирам мобилни.

T

The Blob

Гостин
Планинарење, велосипедизам, џогирање..

Вака кога ќе прочитам што сум напишал испаѓа ко пуфла или маџар некој....џогирање...:) па ќе дообјаснам:

Планинарење - ама не онакво по карпи качвање (алпинизам) туку онака отсабајле си тргниш до на Пелистер на пр.,си се качиш до Копанки или Езера,и вечерта (или за некој ден) си слезиш (без никакви акробации)

Велосипедизам - ама не по хеланки (бициклистички :) ) на оние тркачките точаци; или со mountain-bike по некоја провалија ко морон. Фино со обичен 18 брзинец си одиш до Молика, грчка граница, по селата, до некој град соседен....така.

Џогирање - трчање да напишев ми звучеше просто, а вака џогирање многу снобовски. Експленејшн - 5-10 круга во паркот, до Тумбе Кафе, такви работи :) :) :)

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Возење точак и возење точак и возење точак... :)
Читање книги, учење странски јазици, кошарка...
Пијанење :pos: се шалам :) Па може да се каже дека и психологијата ми е хоби :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Компјутер, ТВ, музика, фудбал, пинг понг и и то:)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Книги, и од вчера се зафатив со астрономија.

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
Necrophilia напиша:
Порано се замарав со бродомоделарство, убаво ми идеше али после 3-4 години ми здосади, иначе идев на натпревари итн.. затоа велам убаво идеше али коа ке ти скурчи готово е...
а сеа ке викажам и з`ш ми скурчи.
Праев еден брот можеби едно 3/4 месеци беше јахта на два ката, во иста просторија пред нас беа ракетните моделари а после нас овие кукички што градат и електричарите.
И скоро бев пред крај, мотор му вградив, едро, пропелери и сето тоа и едно сабајле идам во работилницата и глеам некој ми го расклопил.
Немате претстава колку сум се изнервирал, му кажав на професорот и ми рече одпочеток да почнам и баталив...
Сеа моментално најактивно хоби ми е Кајгана и ГсмХостинг форумите.
Исто така и работата што ја работам еден начин ми е хоби оти ако сакам си ја работам ако не не морам.
п.с. сервисирам мобилни.
Ѕвонко да не ти беше наставник?? и јас одев на бродо/сообраќајно/воздухопловно моделарство

[MkD]eXtreme

Proud To Be Macedonian
Член од
30 март 2007
Мислења
49
Поени од реакции
1
Kompjuteri, Kosharka, TV, Trcanje (sekoja sabota i nedela od sabajle po 6 km:D) thats all folks :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Спорт највеќе кошарка, велосипедизам, пинг понг, пикадо, :)
PC(само нешо буричкам по нетоФ-Irc, MsN, online игри, КАЈГАНИРАЊЕ:) )
PS2(шлапам поволно на PES5/6/7)
Фимови(10 неделно дозата ми е)
Музика(Секој ден по 5-6 саати насекаде со Ipod-от-задолжителна опрема)
Читање(хороскоп :tapp:)
и то....

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Slusane muzika i slikanje. Uf bez aparatot doma nemozam :)

ReCoN

Единица за Специјални Операции
Член од
24 март 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
Освен физичко и психичко реметење на околината,неам некое посебно хоби,разбирш?

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Citanje knigi i planinarenje!

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Фотографирање портрети во црно бела комбинација. Не само хоби туку повеќе пасија ми е. А и да не заборавам „дудлање„:pos:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
VORTEX напиша:
Ѕвонко да не ти беше наставник?? и јас одев на бродо/сообраќајно/воздухопловно моделарство
стварно не ми текнува како се викаше можно е така да е, еден стар дедо накај 50/60 години со бела коса и висок.
После него имаше еден што го заменуваше едно време доста помлад некои 20/30 години.

DBG

Член од
26 март 2007
Мислења
212
Поени од реакции
6
хоби???
трчанје по ридско планински предели,и возенје точак по ридско планински предели најчесто на Водно...

Kajgana Shop

На врв Bottom