Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

• Креатор на темата Креатор на темата HEKOJ
  • Време на започнување Време на започнување
Феминизам, прогресивизам, хорскоп, тетоважи, лоша физичка форма (анорексија или пак да има иста килажа колку мене типката а да е пониска 20цм од мене), недозреаност (злоупотреба на супстанци и други пороци), да нема амбиции у животот, немање на принципи за естетика (од алтернатива до гасерски сељачизам), недостаток на амбииции, отсутво на визија за мајчинство, типката има повеќе глупости напраено у животот од мене, недостаток од спиртуалност/религиозност, токсично однесување.

Ова моево е специфично, изгледа не е лага пословицата.
Кој многу прибира, мастурбира.

Жени што озборуваат, нема по гадно нешто од ваквите.
Која жена не озборува? Реално ако она почне со тебе да озборува, не е проблемот она туку ти.
Освен ако не мислиш типката единствна животен двигател да и озборување ко да е пензионерка у доцни 60ти гоини и дреме нонстоп од џамот за да раскажува со другите бабетани кој шо наприал.

Феминизам, прогресивизам, хорскоп, тетоважи, лоша физичка форма (анорексија или пак да има иста килажа колку мене типката а да е пониска 20цм од мене), недозреаност (злоупотреба на супстанци и други пороци), да нема амбиции у животот, немање на принципи за естетика (од алтернатива до гасерски сељачизам), недостаток на амбииции, отсутво на визија за мајчинство, типката има повеќе глупости напраено у животот од мене, недостаток од спиртуалност/религиозност, токсично однесување.

Туууу, како да ме опиша мене. :love:

Па сподели си ги сите параметри, може ќе добиеш апликации во инбокс. :D

Која жена не озборува? Реално ако она почне со тебе да озборува, не е проблемот она туку ти.
Освен ако не мислиш типката единствна животен двигател да и озборување ко да е пензионерка у доцни 60ти гоини и дреме нонстоп од џамот за да раскажува со другите бабетани кој шо наприал.
На болдот мислам, а јасно ми е дека ги има во изобилство тие што озборуваат, нема поглупа особина од озборувањето за мене.

Па сподели си ги сите параметри, може ќе добиеш апликации во инбокс. :D
Да видам да не верувам работава. хахахахааха, ама не ти е лоша идеава. : )

Девојки кои уста не затвараат, за се мораат да имаат коментар и да го дадат своето "стручно мислење" за секоја тема... Обично ваквите девојки се познати по тоа што устата им е побрза од мозокот.
Немам кондиција со вакви жени, 15 минути ги пратам, потоа психички паѓам, и само чекам при дрндањето да земат малце воздух па и јас малце да одморам.

Женетиве малце лажат на темава, они би и на мокро куче да се качат.

Али, ако више се мора, смрдлив здив, мишка што тепа на биена сол, криви заби, длакави раце и споени веѓи.

Глупи луѓе.
Ги има буквално на секој ќош низ светот, и најмногу по социјални мрежи, форуми...
Ова треба да биде следниот предизвик за човештвото, да се спречи пандемијата на глупи луѓе, иако знам дека е многу тешко, се појавуваат нови соеви секоја година и секој следен е попренослив од претходниот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom