Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

• Креатор на темата Креатор на темата HEKOJ
  • Време на започнување Време на започнување
Феминизам, прогресивизам, хорскоп, тетоважи, лоша физичка форма (анорексија или пак да има иста килажа колку мене типката а да е пониска 20цм од мене), недозреаност (злоупотреба на супстанци и други пороци), да нема амбиции у животот, немање на принципи за естетика (од алтернатива до гасерски сељачизам), недостаток на амбииции, отсутво на визија за мајчинство, типката има повеќе глупости напраено у животот од мене, недостаток од спиртуалност/религиозност, токсично однесување.

Ова моево е специфично, изгледа не е лага пословицата.
Кој многу прибира, мастурбира.

Жени што озборуваат, нема по гадно нешто од ваквите.
Која жена не озборува? Реално ако она почне со тебе да озборува, не е проблемот она туку ти.
Освен ако не мислиш типката единствна животен двигател да и озборување ко да е пензионерка у доцни 60ти гоини и дреме нонстоп од џамот за да раскажува со другите бабетани кој шо наприал.

Феминизам, прогресивизам, хорскоп, тетоважи, лоша физичка форма (анорексија или пак да има иста килажа колку мене типката а да е пониска 20цм од мене), недозреаност (злоупотреба на супстанци и други пороци), да нема амбиции у животот, немање на принципи за естетика (од алтернатива до гасерски сељачизам), недостаток на амбииции, отсутво на визија за мајчинство, типката има повеќе глупости напраено у животот од мене, недостаток од спиртуалност/религиозност, токсично однесување.

Туууу, како да ме опиша мене. :love:

Па сподели си ги сите параметри, може ќе добиеш апликации во инбокс. :D

Која жена не озборува? Реално ако она почне со тебе да озборува, не е проблемот она туку ти.
Освен ако не мислиш типката единствна животен двигател да и озборување ко да е пензионерка у доцни 60ти гоини и дреме нонстоп од џамот за да раскажува со другите бабетани кој шо наприал.
На болдот мислам, а јасно ми е дека ги има во изобилство тие што озборуваат, нема поглупа особина од озборувањето за мене.

Па сподели си ги сите параметри, може ќе добиеш апликации во инбокс. :D
Да видам да не верувам работава. хахахахааха, ама не ти е лоша идеава. : )

Девојки кои уста не затвараат, за се мораат да имаат коментар и да го дадат своето "стручно мислење" за секоја тема... Обично ваквите девојки се познати по тоа што устата им е побрза од мозокот.
Немам кондиција со вакви жени, 15 минути ги пратам, потоа психички паѓам, и само чекам при дрндањето да земат малце воздух па и јас малце да одморам.

Женетиве малце лажат на темава, они би и на мокро куче да се качат.

Али, ако више се мора, смрдлив здив, мишка што тепа на биена сол, криви заби, длакави раце и споени веѓи.

Глупи луѓе.
Ги има буквално на секој ќош низ светот, и најмногу по социјални мрежи, форуми...
Ова треба да биде следниот предизвик за човештвото, да се спречи пандемијата на глупи луѓе, иако знам дека е многу тешко, се појавуваат нови соеви секоја година и секој следен е попренослив од претходниот.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom